نقش آموزش و پرورش در ارتقای بهره وری اقتصادی کشور با تاکید بر مهار تورم و رشد تولید
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE13_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
سطح ۲ حوزه؛ کارشناسی
چکیده
آموزش و پرورش بخش زیر بنایی است که در افزایش مهارت و بهره وری نیروی کار، افزایش درآمد افراد و ثروت جامعه افزایش کارآیی و برآورده کردن نیازهای تخصصی جامعه نقش بسزایی دارد توسعه بخش آموزش و پرورش شرط لازم برای توسعه هر کشوری میباشد. از طرف دیگر آموزش و پرورش از قدیمی ترین نهادهای اجتماعی است که با بسیاری از نهادها بویژه نهاد خانواده دین سیاست و اقتصاد رابطه ای محکم دارد یعنی استمرار و تحول هر یک از نهادهای فوق در ارتباط با نقش آموزش و پرورش است از طریق آموزش و پرورش فرهنگ با ارزشها و نگرش ها دانش ها و مهارتها از نسلی به نسلی دیگر یا از جامعه ای به جامعه یاند. بنابراین آموزش و پرورش میتواند از طریق پرورش نیروهای متخصص، ایجاد فرصتهای شغلی نوآوری و تغییر ایجاد پایگاه و تحرک ،اجتماعی اشاعه علم و تکنولوژی در رشد و توسعه اقتصادی خصوصا در عرصه مهار تورم موثر واقع گردد. لذا برای پی بردن به اهمیت روز افزونی که آموزش و پرورش در تحول و توسعه اقتصادی جامعه دارد لازم است به صورت تحلیلی توصیفی و با مراجعه به اسناد کتابخانه ای در صدد بررسی نقش آموزش پرورش در ارتقای بهره وری اقتصادی پرداخته بشود. یافته های تحقیق حاکی از آن است که آموزش پرورش در ارتقای بهره وری اقتصادی کشور خصوصا در عرصه مهار تورم و رشد تولید رابطه مستقیم دارد.کلیدواژه ها
آموزش ، پرورش ، تولید ، تورم ، ارتقا ، بهره وری ، اقتصادمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.