ترسی م نقشه علم حوزه استراتژی بازرگانی بر اساس مقالات نمایه شده در پایگاه علمی Web Of Science
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی افق های نوین در مدیریت، اقتصاد و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: THCONF07_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
کارشناسی ارشد مد یر یت صنعتی گرا یش تولید و عملیات، دانشگاه شهاب دانش،قم،ایران
چکیده
سابقه و هدف: استراتژی بازرگا نی به برنامه ریزی و انتخاب رویکردها و راهبردهایی اشاره دارد که توسط یک سازمان یا شرکتبرای دستیابی به اهداف تجاری خود تدوین می شود.. هدف بررسی روند و تعیین علایق پژوهشی در حوزه استراتژی بازرگانی وتحلیل شاخص های علم سنجی در این حوزه بر اسا س مقالات علمی پایگاه Web of Science است.مواد و روشها: این تحقیق دارای رویکرد کاربردی و با استفاده از شاخص های علم سنجی انجام شد که از طریق تحلیل شبکههم تالیفی کشورها و هم رخدادی واژگان با استفاده از شاخص های تحلیل شبکه های اجتماعی صورت گرفته است . جامعه آماریشامل تمامی مقالات نمایه شده در پایگاه Web of Science طی سال های ۱۹۷۵ تا سپتامبر ۲۰۲۳ در ارتباط با اصطلاحاستراتژی بازرگانی است. برای تجزیه وتحلیل داده ها نیز از نرم افزار VOSviewer استفاده شده است.یافته ها: از سال ۱۹۷۵ تولیدات علمی در حوزه استراتژی بازرگانی با یک مقاله آغاز شده است. بیشترین تولیدات در سال ۲۰۲۲با ۵۰ مقاله بوده است. در شبکه هم تالیفی کشورها، کشور ایالات متحده آمریکا با انتشار ۱۴۳ مقاله از کل تولیدات رتبه اول پرتولیدترین کشورها را در این زمینه به خود اختصاص داده است پس از آن کشورهای چین با ۴۸ مقاله، انگلیس با ۴۷ مقاله جزوکشورهای پر تولید به شمار می روند. ایران ۷ مقاله در این زمینه دارد که در این زمینه در کشور جای کار دارد. بیشترین تمرکزمتون مورد مطالعه بر کلیدواژه " Business strategy " با تعداد رخداد ۱۵۶ است. واژه های performance با ۹۷ رخداد وmanagement با ۷۴ رخداد در رتبه دوم و سوم قرار دارند.نتیجه گیری : بازرگانی موفق نیازمند تدوین و اجرا ی استراتژی بازرگانی مناسب است که به سازمان کمک میکند تا در مقابلرقبا رقابت پذیر باشد، بازارهای جد ید را ایجاد کند، سهم بازار خود را افزایش دهد و عملکرد مالی و عملیاتی خود را بهبود بخشد.کلیدواژه ها
نقشه علمی، علم سنجی، شبکه هم تالیفی، هم رخدادی واژگانی، استراتژی بازرگانیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.