ارائه الگوی توسعه محصولات بیمه به کمک بازاریابی دیجیتال و تاب آوری اقتصادی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMEC05_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 241
نویسندگان
کارشناس صدور درمان بیمه البرز شعبه شیخ بهایی اصفهان
کارشناس خسارت بیمه البرز شعبه شیخ بهایی اصفهان
رئیس بیمه البرز شعبه شیخ بهایی اصفهان
چکیده
امروزه با توجه به رقابتی شدن بازار در صنعت بیمه، ساختار سازمانی و منابع شرکت های بیمه باید به سمتبازاریابی دیجیتال و افزایش ظرفیت های اقتصادی حرکت کنند. مطالعه حاضر با هدف ارائه الگوی توسعهمحصولات بیمه به کمک بازاریابی دیجیتال و تاب آوری اقتصادی انجام شده است. مطالعه حاضر از حیثهدف، بنیادی و از نوع تحقیقات آمیخته(کیفی و کمی) است. در بخش کیفی، از مصاحبه های نیمه ساختاریافته به عنوان ابزار گردآوری داده ها استفاده شد. جامعه آماری جهت پاسخگویی به سوالات مصاحبه،خبرگان علمی (اساتید دانشگاه ها) و خبرگان تجربی (مدیران شرکت های بیمه) می باشند که حداقل ۱۰سال سابقه تدریس و یا مدیریت داشته باشند. حجم نمونه به روش گلوله برفی و هدفمند برابر ۱۰ نفر انتخاب شدند. با توجه به نتایج روش داده بنیاد، در نهایت، ۶ شبکه، ۱۳ مولفه اصلی، ۲۷ مولفه فرعی و ۷۸مفهوم برای توسعه محصولات بیمه به کمک بازاریابی دیجیتال و تاب آوری اقتصادی استخراج شد. در بخش کمی، الگوی استخراج شده در بخش قبل توسط الگوسازی معادلات ساختاری (PLS) و نرم افزار Smart PLS آزمون گردید. بدین ترتیب، پرسشنامه ای از نتایج بخش کیفی طراحی شده و تجزیه و تحلیل گردید. جامعه آماری در بخش کمی شامل کارکنان، مدیران و معاونان شرکت های بیمه بودند که حداقل۱۰ سال سابقه کار داشته باشند. حجم نمونه به روش نمونه گیری غیراحتمالی و در دسترس برابر ۲۱۷ نفر بدست آمد. نتایج نشان داد که شرایط علی به میزان ۰.۶۲۵ بر پدیده محوری تاثیرگذار است. پدیده محوری، شرایط زمینه ای و شرایط مداخله گر به ترتیب به میزان ۰.۳۴۱،۰.۳۵۶ و ۰.۴۹۵ بر راهبردها تاثیر دارند. همچنین راهبردها با ضریب ۰.۸۹۱ بر پیامدها موثر است.کلیدواژه ها
توسعه محصولات بیمه، بازاریابی دیجیتال، تاب آوری اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.