درک اهمیت تفکر سیستمی در تحلیل و گونه شناسی ذی نفعان در آموزش عالی(مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMEC05_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 308
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار، گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
در دنیای پیچیده و به هم پیوسته امروز، مدیریت اثربخش ذی نفعان برای سازمان ها از اهمیت بالاییبرخوردار است. تفکر سیستمی، با تاکید بر درک روابط میان عناصر مختلف یک سیستم و تاثیرات متقابلآن ها، فرصتی برای بهبود این مدیریت فراهم می آورد. تفکر سیستمی به مدیران کمک می کند تاچشم انداز وسیع تری نسبت به روابط پیچیده حاکم بر ارتباطات با ذی نفعان داشته باشند. مطالعه حاضردر پی آن است که با بررسی اهمیت تفکر سیستمی در تحلیل و گونه شناسی ذی نفعان در یک محیطآموزشی، دیدگاه های جدیدی را در این زمینه ارائه دهد. از طریق این مطالعه، به دنبال شناساییچالش ها، فرصت ها و راهکارهایی هستیم که تفکر سیستمی می تواند در افزایش کارآمدی گونه شناسیذی نفعان دانشگاه ایفا کند. روش این پژوهش از رویکرد کیفی بهره می برد که شامل مطالعه موردیدانشگاه فردوسی مشهد است. اطلاعات از طریق مصاحبه های نیمه ساختاریافته با مدیران، خبرگان حوزه یتفکر سیستمی و نمایندگان ذی نفعان دانشگاه فردوسی جمع آوری شده و با استفاده از تحلیل محتوا موردبررسی قرار گرفته اند. یافته های اولیه نشان می دهند که استفاده از تفکر سیستمی می تواند به شناساییبهتر نیازها و انتظارات ذی نفعان کمک کند و منجر به تصمیم گیری های مدیریتی موثرتری از سویمدیریت دانشگاه برای ارتباط با ذی نفعان شود. درنهایت تاکید می شود که تفکر سیستمی می تواندبه عنوان یک ابزار کلیدی برای ارتقای مدیریت ارتباط با ذی نفعان در دانشگاه ها و سایر سازمان ها عملکند.کلیدواژه ها
تفکر سیستمی، ذی نفعان، دانشگاه، آموزش عالیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.