شیوه احراز طرفین قرارداد در قراردادهای هوشمند

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF17_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 345
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی مشکی

کارشناسی ارشد حقوق خصوصی

چکیده

پژوهش پیش رو در پی بررسی وتحلیل احراز طرفین قرارداد در قرارداد هوشمند و همچنین شناسایی چالش های ناشی ازقرارداد هوشمند در حقوق قراردادها و نظام حقوقی ایران است. هدف این تحقیق بررسی ویژگی های این نوع از قراردادهاست.قرارداد هوشمند فناوری جدیدی در حوزه ی قراردادها است که با بلاکچین در ارتباط است قراردادهای هوشمند نوعی از قراردادهایالکترونیکی هستند که با پیشرفت فناوری مزیت هایی نسبت به سلف خود دارا می باشند، لذا شناسایی ماهیت قرارداد هوشمند بهاحراز اهلیت افراد هنگام تنظیم این گونه از قراردادکمک کند. بنابراین در این نوشتار ماهیت قرارداد،چالش ها و شیوه های وراهکارهای احراز طرفین قرارداد در قرارداد هوشمند بررسی خواهد شد. ماهیت خودکار قرارداد هوشمند، مزایای قابل ملاحظه ای ر امانند سهولت در انعقاد - کاهش هزینه ها- امنیت-سرعت، برای اشخاص بهمراه خواهد داشت. روش مورد استفاده در این پژوهش،روش توصیفی_تحلیلی است و شیوه کتابخانه ای است. احراز طرفین قرارداد هوشمند بوسیله امضا دیجیتال،شیوه اوراکل و احراز ازطریق تملک ارزهای دیجیتال است.

کلیدواژه ها

قراردادهوشمند، امضای الکترونیکی، احراز اهلیت، بلاکچین.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.