بررسی تاثیر هوش مصنوعی بر بهره وری منابع انسانی کارکنان درمان تامین اجتماعی کرمانشاه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم انسانی، مدیریت و کار آفرینی
  • کد COI اختصاصی: CNCCONF07_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 458
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده شکوفه محمدی فخار

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی اسلامی، دانشگاه پیام نور، مرکز پردیس

مجید ضماهنی

استادیار گروه مدیریت منابع انسانی اسلامی، دانشگاه پیام نور، مرکز پردیس

چکیده

هدف این پژوهش بررسی تاثیر هوش مصنوعی در بهره وری منابع انسانی کارکنان درمان تامین اجتماعی کرمانشاه است . پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر نوع، توصیفی -همبستگی می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش تمام کارکنان سازمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه می باشد. در این پژوهش با استفاده از فرمول کوکران و با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده، تعداد ۳۸۴ نفر انتخاب شده است . به منظور، گردآوری دادهها از پرسشنامه استاندارد بهره وری نیروی انسانی اولسانیا و همکاران (۲۰۱۲)، پرسشنامه استاندارد هوش مصنوعی نوردلاندر (۲۰۰۱)، استفاده شد. برای تحلیل آماری دادههای پژوهش از روشهای آمار توصیفی (میانگین ، انحراف معیار و...) و آمار استنباطی (آزمونهای کولموگروف اسمیرنوف، روش معادلات ساختاری) با استفاده از نرم افزار SPSS۲۲و لیزرل نسخه ۸/۸ استفاده شد. یافته ها نشان داد که ظرفیت مازاد اطلاعاتی ، تحلیل رفتار کارکنان، امور پشتیبانی ، مدیریت محتوا و ابزار کنترل بر بهره وری منابع انسانی کارکنان درمان تامین اجتماعی کرمانشاه تاثیر معناداری دارد. همچنین نتایج نشان داد که ضریب همبستگی (ضریب استاندارد) بین دو هوش مصنوعی و بهره وری منابع انسانی کارکنان درمان تامین اجتماعی کرمانشاه برابر با ۸۶/۰ شده است ، پس می توان نتیجه گرفت که هوش مصنوعی بر بهره وری منابع انسانی دارای تاثیر مستقیم ، مثبت و معناداری است .

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ، بهره وری منابع انسانی ، تامین اجتماعی کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.