درس آموخته ها : علل شکست و موفقیت سازمان های پروژه محور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR15_352
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 269
نویسندگان
دانشیار مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران.
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران.
چکیده
< p> بررسی های حاصل از تحقیقات نشان می دهد، در سازمان های پروژه محور، ویژگی موقتی بودن پروژه ها باعث ضعف حافظه،فراموشی تجارب ارزشمند و درس های آموخته شده از پروژه میشود. ماهیت ساختار و اهداف سازمان ها بخصوص سازمان های پروژه محور موجب شده تا دانش کسب شده از پروژه ها نقش حیاتی در بقای سازمان داشته باشد. از این رو می توان بیان داشت، مدیریت اثربخش دانش در سازمان های پروژه محور یکی از مهمترین عوامل کلیدی در موفقیت این سازمان ها میباشد و باعث کاهش خطاها و دوباره کاری ها و بهبود عملکرد افراد در سطح سازمان و پروژه میشود. اگرچه دانش و مدیریت آن در سازمان های پروژه محور اهمیت بالایی دارد، با این حال سازمان ها با موانع مختلفی برای مدیریت اثربخش دانش مواجه اند به طوری که بعد از اتمام هر پروژه، افراد تیم پروژه پراکنده شده و دانش بدست آمده از پروژه به سایر پروژه های سازمان منتقل نمیشود و اشتباهات گذشته دوباره تکرار میشوند و فرایندهای شناخته شده در پروژه های قبلی، در پروژه های جدید مورد استفاده قرار نمیگیرند. این مقاله به بررسی درس آموخته ها از منظرهای مختلف پرداخته و ضمن بیان ضرورت بکارگیری آن ها، علل شکست و موفقیت سازمان ها بخصوص سازمان های پروژه محور را از این مناظر بررسی و تحلیل می نماید.< /p>کلیدواژه ها
درس آموخته، مدیریت دانش، سازمان های پروژه محور.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.