تاثیر حافظه در یادگیری زبان انگلیسی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR15_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 41
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه اسدی

کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی. دانشگاه آزاد خمین

حمیده دولت آبادی فراهانی

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

فاطمه میرزایی زاده

کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی آزاد اراک

دلارا میریحیی ئی

کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی آزاد اراک

چکیده

مقاله حاضر به روش مروری- کتابخانه ای است، که با توجه به نظرات اندیشمندان این عرصه به رشته تحریر در آمده است. هدفاین مطالعه بررسی تاثیر حافظه در یادگیری زبان انگلیسی انجام گرفته است. محتوای لازم برای نگارش این مطالعه از طریق جستجو در پایگاه های اطلاعاتی SID، scholar G و موتور جستجوی گوگل بدست آمده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد: حافظه یک نقش بسیار مهم در یادگیری و آموزش زبان انگلیسی دارد. حافظه دو نوع عمده دارد: حافظه کوتاهمدت و حافظه بلندمدت. حافظه کوتاه مدت اطلاعات را به مدت کوتاهی ذخیره میکند. وقتی به عبارتی گوش میدهید یا چیزی را میخوانید، در ابتدا اطلاعات در حافظه کوتاه مدت ذخیره میشوند. برای یادگیری زبان انگلیسی، حافظه کوتاه مدت برای ذخیره لغات جدید، ساختارهای گرامری و عبارات کاربردی بسیار مهم است. حافظه کوتاهمدت میتواند اطلاعات را به حافظه بلندمدت منتقل کند. زمانی که اطلاعات تکرار شوند یا با آنها فعالیتهای زیادی صورت گیرد، ذخیرهشدن در حافظه بلندمدت انجام میشود. بنابراین، برای حفظ و یادآوری لغات و قواعد زبان انگلیسی، تکرار و مرور مداوم کمک بسیاری به انتقال اطلاعات به حافظه بلندمدت دارد. استفاده از روشهای یادگیری تکراری، ترکیبی از مهارتهای شنیداری، تکرار مکرر، و استفاده از حافظه کوتاه مدت و بلندمدت میتواند بهبود یادگیری زبان انگلیسی را تسهیل کند.

کلیدواژه ها

حافظه، یادگیری، زبان انگلیسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.