ایجاد کلاس های درس فراگیر و خوشایند
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2315
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
کارشناسی ریاضی کاربردی دانشکده علوم پایه بابلسر دانشگاه مازندران
چکیده
کلاسهای درس فراگیر و خوشایند بستری را فراهم می کنند که در آن همه دانش آموزان، صرفنظر از پیش زمینه ، توانایی ها و علایقشان، می توانند در یادگیری مشارکت کنند و از آن لذت ببرند. این رویکرد به افزایش مشارکت دانش آموزان، بهبود عملکرد تحصیلی و ایجاد محیطی مثبت کمک می کند. آموزش فراگیر کلیدواژهای انسانی در راستای عدالت آموزشی است ؛ به بیان ساده، آموزش فراگیر، حق تحصیل تمام کودکان فارغ از هرگونه تفاوتهای فردی و نیازهای شخصی است . باید بدانید که آموزش فراگیر از اهداف مهم سند تحول بنیادین سازمان آموزش وپرورش است . در متن این سند این جمله اساسی گفته شده است : »آموزش وپرورش برای همه « باید به عنوان یک اصل در نظام آموزش وپرورش ایران پذیرفته شود.همه دانش آموزان حق دارند در محیط آموزشی مناسب و استانداردی تحصیل کنند. پاسخ ساده به سوال بنیادین »آموزش فراگیر چیست « گزاره مشخصی است که می شود؛ همه دانش آموزان توان یادگیری دارند و با فراهم کردن شرایط ، همه می توانند به موفق باشند.منظور از تفاوت میان دانش آموزان در این نوع از آموزش، شرایطی از این قبیل است : معلولیت های جسمی و حرکتی ؛ معلولیت های بینایی و شنوایی ، معلولیت های یادگیری ، اختلالات طیف اوتیسم ، اختلالات رفتاری ، کم توانی ذهنی ، تفاوتهای زبانی و فرهنگی .این آموزش نقطه مقابل آموزش به صورت جداسازی است . موافقان رویکرد جداسازی معتقدند دانش آموزانی با نیازهای ویژه باید از دانش آموزان عادی جدا و در مدارس یا کلاسهای دیگر مشغول به تحصیل شوند.ایجاد کلاسهای درس فراگیر و خوشایند نیازمند تعهد و خلاقیت از سوی معلمان است . با استفاده از استراتژی ها و رویکردهای معرفی شده در این مقاله ، معلمان می توانند به ایجاد محیط های یادگیری دعوتکنندهای بپردازند که تمام دانش آموزان را دربرمی گیرد و به آنها امکان می دهد تا به پتانسیل کامل خود دست یابند. این رویکرد نه تنها به بهبود عملکرد تحصیلی کمک می کند بلکه به ایجاد جامعه ای هماهنگ تر و فراگیرتر نیز منجر می شود.کلیدواژه ها
ایجاد،کلاس های ،درس فراگیر، خوشایندمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.