بررسی راهکارهای کاهش اختلال بیش فعالی دانش آموز (م) در کلاس درس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2257
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 147
نویسندگان
لیسانس ادبیات فارسی پیام نور ساری (آموزگار شهر ساری )
لیسانس علوم اجتماعی پیام نور ساری (آموزگار شهر ساری )
لیسانس فرهنگ و معارف اسلامی دانشگاه آزاد ساری (دبیر دینی و عربی شهر ساری )
دانشجوی ارشد مطالعات تاریخ تشیع دانشگاه قم (دبیر مطالعات شهر ساری )
لیسانس بهداشت عمومی علوم پزشکی گیلان (مراقب سلامت شهر قوچان)
چکیده
مساله ی مورد نظر پژوهش حاضر اختلال بیش فعالی - کم توجهی یکی از دانش آموزان به نام (م) بوده است که این اختلال مشکلات بسیاری از جمله افت تحصیلی ،ناسازگاری اجتماعی و ... برای او به وجود آورده بود.هدف ما از انجام این پژوهش بهبود نسبی اختلال بیش فعالی - کم توجهی (م) و در نتیجه پیشرفت تحصیلی و سازگاری اجتماعی او بوده است ؛روش پژوهش از نوع توصیفی و اقدام پژوهی میباشد در راستای دستیابی به این هدف سعی کردیم با استفاده از روشهای علمی و استفاده از منابع مختلف مانند کتابها و مجلات و پایان نامه ها، روزنامه ها ،اینترنت ،همکاران و ... داده های لازم را در رابطه با مشکل موجود جمع آوری کنیم و با تجزیه و تحلیل آنها عوامل موثر در ایجاد مساله را شناسایی کرده و روش ترکیبی (دارو درمانی به همراه رفتار درمانی ) را برای درمان این اختلال انتخاب کنیم ؛ بعد از اطمینان یافتن از اعتبار راه حل های انتخابی با استفاده از پارامترهای مختلف ، وهم چنین استفاده از نظرات همکاران و با همراهی والدین (م)، راه حل های انتخاب شده را به اجرا گذاشتیم ؛ براساس شواهد موجود تا حدود زیادی توانستیم اختلال بیش فعال - کم توجهی (م) را بهبود بخشیم .در پایان پژوهش نتایج زیر به دست آمد:اختلال بیش فعالی همراه با کمبود توجه با عوامل روانی ، خانوادگی ، اقتصادی ، فرهنگی و ... در ارتباط تنگاتنگ است . این اختلال برخلاف نظر عموم مردم قابل درمان و قابل کنترل است .دارو درمانی یکی از روش های استاندارد برای درمان این اختلال است .دارو درمانی به همراه رفتار درمانی مناسب ترین روش درمانی برای این اختلال است .اگر این اختلال به موقع درمان نشود آینده ی شغلی ، فرهنگی اقتصادی و روانی و کودکان مبتلا به مخاطره خواهد افتاد.کلیدواژه ها
اختلال کم توجهی - بیش فعالی ، افت تحصیلی ، ناسازگاری اجتماعی ، دارو درمانی ،رفتار درمانی ، عملکرد تحصیلی ،مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.