بررسی کج فهمی های رایج در آموزش و کاربرد راهنمایی و مشاوره
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_2247
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 328
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران
چکیده
مقاله حاضر به روش مروری است ، که با توجه به نظرات اندیشمندان این عرصه به رشته تحریر در آمده است . این مطالعه تعاریفی از بدفهمی وریشه یابی بعضی از این بدفهمی ها را نمایان میکند. هدف اصلی این مقاله ، بررسی کج فهمی هایی است که در آموزش و کاربرد راهنمایی و مشاوره انجام شده است . محتوای لازم برای نگارش این مطالعه از طریق جستجو در پایگاههای اطلاعاتی SID، scholar G و موتور جستجوی گوگل بدست آمده است . که این نتایج بدست آمده نشان دادهاند، برخی افراد ممکن است تصور کنند که مهارتهای راهنما یا مشاور به تنهایی کافی نیستند و این نیاز به دانش تخصصی نیز است . اما مهارتهای راهنما یا مشاور شامل مهارتهای متنوعی مانند گوش دادن فعال، راهنمایی و تشویق کردن مشتریان برای رسیدن به اهداف، شناخت و تحلیل مشکلات و طراحی راهکارهای مناسب است . کج فهمی شامل طیفی گسترده از مفاهیم علمی بوده که معطوف به یک رشته واحد نیست ، تمامی رشته ها در همه ی سطوح، متاثر از نتایج این ایراد هستند؛ به همین علت ، پی بردن به کج فهمی در هر رشته وهر زمینه از مفاهیم بشری، امری حیاتی بوده که متخصصان و پژوهشگران آموزشی بر آن تاکیید کرده اند. ممکن است برخی افراد فکر کنند که راهنما یا مشاور در ارتباط با موضوعی خاص نقش تشخیص و تشخیص و راهنمایی خوبی را نداشته باشند. اما در واقعیت ، راهنما یا مشاور عرضه کنندهی اطلاعات، مهارتها و تجارب لازم برای کمک به دیگران در تعیین و تحقق اهدافشان هستند.کلیدواژه ها
کج فهمی ، کاربرد راهنمایی ، کاربرد مشاورهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.