تبیین اهمیت آگاهی آموزگاران نسبت به بازی و تاثیر آن در رشد شناختی ، اجتماعی و روانی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
کارشناسی، روانشناسی عمومی، هرمزگان، بندرعباس
چکیده
ایجاد موقعیت های یادگیری تعاملی ، روشهای مطلوب آموزش و پرورش به شمار می آید. پژوهشگران و دانشمندان در حوزه ی آموزش و پرورش، ارزشهای والای »تعاملی بودن محیط های آموزشی « را پیوسته مطرح و بر آن تاکید کردهاند. این محیط ها شامل موقعیت هایی هستند که در آنها دانش آموزان به جای اینکه گیرندگان غیرفعال اطلاعات از منابع آموزشی باشند، خود به طور مستقیم در فرایند یادگیری شرکت فعالانه دارند. یکی از موقعیت های تعاملی بین شاگرد و معلم ، »بازی های آموزشی « است که در بطن خود، دارای هدف آموزشی است ؛ یعنی انتقال نکته ای خاص، برجسته کردن قابلیت های ویژه با تعمیق مهارتها. بازی عمده ترین شکل فعالیت دانش آموز و مناسب ترین آن برای بروز و رشد استعداد و خلاقیت او به شمار می رود. بازی نقش بزرگی در زندگی و رشد دانش آموز دارد. ضمن بازی بسیاری از خصوصیات مثبت در او پرورش می یابد. آغاز رشد آفرینندگی و خلاقیت در دانش آموزان، در سنین آمادگی و پیش از دبستان است . در این سن ، فعالیت دانش آموز نسبت به دوران خردسالی تغییر می یابد و روابط جدیدی میان تفکر و عمل وی پدید می آید و احساس نشاط و سرزندگی بعد از بازی می تواند راهگشای حل بسیاری از مشکلات باشد.در مقاله ی حاضر، ضمن ارائه تعریف بازی آموزشی ، تاثیر این بازی ها در رشد شناختی ، اجتماعی و روانی دانش آموزانبررسی شده است .کلیدواژه ها
بازی ، رشد شناختی ، اجتماعی ، روانی ، دانش آموز، آموزگارمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در افزایش کیفیت آموزش در سیستم آموزش عالی
- مروری بر مدلهای بهرهوری پژوهشی و ارائه یک مدل مفهومی با رویکرد ارزیابی عملکرد در دانشگاههای علوم پزشکی
- بهره وری پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ دیدگاه ها و چالشها
- بررسی تاثیر بحرانهای اقتصادی بر سلامت روانی جامعه
- تاثیر آموزش مجازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی استان فارس
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.