ترویج تفکر پژوهشگرانه و پروژه محور در آموزش ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
چکیده
این مقاله به بررسی اثر بخشی ترویج پژوهش و تفکر پروژه محور در آموزش ابتدایی می پردازد. مقدمه اهمیت درگیر کردن یادگیرندگان جوان در پروژه های پژوهش محور را برای تقویت مهارتهای تفکر انتقادی و تعمیق درک موضوع برجسته میکند روشهای مورد استفاده شامل بررسی جامع ادبیات در مورد یادگیری پروژه محور، ادغام پژوهش در برنامه درسی ابتدایی و استراتژیهای آموزشی برای پرورش تفکر پژوهش محور در بین دانش آموزان است. یافته ها نشان میدهد که ادغام پژوهش و تفکر پروژه محور در آموزش ابتدایی مهارتهای اساسی مانند همکاری ارتباط و خلاقیت را پرورش میدهد از طریق ابتکارات یادگیری مبتنی بر پروژه دانش آموزان احساس م الکیت بر فرآیند یادگیری خود میکنند و انگیزه و مشارکت بیشتری را در فعالیتهای تحصیلی نشان میدهند. مطالعات طولی تاثیر پایدار پروژه های پژوهش محور را بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان توانایی های تفکر انتقادی و نتایج کلی آموزشی نشان میدهد این نتیجه گیری بر اهمیت اصلاحات سیاستی برای نهادینه کردن پروژ ه های پژوهش محور در چارچوب استانداردهای برنامه درسی ابتدایی تاکید میکند توصیه هایی برای تحقیق و عمل بیشتر شامل توسعه حرفه ای مداوم برای مربیان همسویی برنامه درسی با اهداف یادگیری و تخصیص منابع برای حمایت از طرحهای یادگیری مبتنی بر پروژه است. به طور کلی ترویج تحقیق و تفکر پروژه محور در آموزش ابتدایی نوید بخش پرورش فرهنگ ،تحقیق خلاقیت و یادگیری مادام العمر در بین دانش آموزان است و در نتیجه آنها را برای موفقیت در نیروی کار قرن بیست و یکم آماده می کند.کلیدواژه ها
آموزش ابتدایی یادگیری پروژه محور ادغام پژوهشی مهارتهای تفکر انتقادی، اصلاحات آموزشیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.