اقدام پژوهی :چگونه توانستم فرهنگ پژوهش و مطالعه در دانش آموزانم را ارتقاء دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0924
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 143
نویسندگان
لیسانس ریاضی محض
چکیده
پژوهش و نوآوری ، در جامعه ای توسعه پیدا می کند که نظام آموزشی و فرهنگی ، زمینه و بستر مناسب را برای آن فراهم کرده باشد؛ بر همین مبنا، مهمترین و اساسی ترین رکن نظام پژوهشی را نیروی انسانی محقق که از توانایی ها، قابلیت ها و مهارت های لازم پژوهشی برخوردار باشد، تشکیل می دهد. خوشبختانه یکی از تمایلات والا و ارزشمند نهاد آدمی ، فطرت دانش جویی اوست . انسان ذاتا و فطرتادانش دوست و جستجوگر آفریده شده است . از آموزش و پرورش که مرکز دانش پژوهی است ، به عنوان گلوگاه توسعه یاد می شود؛ زیرا حاصل نهادینه کردن تفکر پژوهشی در نظام تعلیم و تربیت امروز، وجود تفکر خلاق و پژوهش گر در آینده است . از آن جا که شغل معلمی شغل انبیاء بوده، معلمان هدایت نسل ها را بر عهده دارند، جامعه از آنان انتظاراتی همچون دانایی محوری ، پژوهش گری و ... دارد.لذامعلمان برای دستیابی به اهداف شغلی در عصر اطلاعات باید با شیوه های جدید و کارآمد علوم و فنون روز آشنا و به آن مجهز باشند؛ زیرا معلم امروز با اطلاعات دیروز نمی تواند دانش آموزان فردا را تربیت کند. یکی از این فنون، روش تحقیق است که معلمان باید با انواع شیوه های پژوهش و مراحل اساسی آشنا باشند. یادگیری پژوهش محور، از زمره رویکردهایی است که به جای تاکید بر دانش اندوزی ، بهتمرین مهارت هایی که برای زندگی لازم و ضروری هستند، توجه دارد. معلمی که بر اساس این رویکرد به آموزش می پردازد، فرصت هایی را برای دانش آموزانش فراهم می کند تا هر یک متناسب با علاقه ها، توانایی ها و نیازهای فردی خود، به طور عملی به یادگیری اقدام کند.کلیدواژه ها
دانش آموزان،مطالعه ،جهش تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.