بررسی تاثیر تکالیف مهارت محور شب بر کاهش اختلالات یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0910
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 161
نویسندگان
کاردانی آموزش ابتدایی ، دانشگاه آزاد اسلامی کرج، ایران
کارشناسی علوم اجتماعی ، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران
کارشناسی علوم تربیتی ، دانشگاه پیام نور ، ایران
کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر ، ایران
کارشناسی آموزش ابتدایی ، دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، ایران
چکیده
اختلال یادگیری یکی از دغدغه هایی است که وزارت آموزش و پرورش، مدارس، کلیه معلمان و مربیان امر تعلیم و تربیت با آن دست و پنجه نرم می کنند و سالانه دولت هزینه های زیادی به جهت تکرار پایه برای این دانش آموزان متحمل می شوند از این رو هدف این پژوهش بررسی تاثیر تکالیف مهارت محور شب بر کاهش اختلالات یادگیری دانش آموزانبود. روش اجرای پژوهش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل تمامی دانش آموزان دانش آموزان دارای اختلال یادگیری است که در سال تحصیلی ۳ ۰۲-۰ مشغول به تحصیل هستند که با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس ۲۰۰ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شد.. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که تکالیف مهارت محور تاثیر معنی داری بر کاهش اختلالات یادگیری دارد تکالیف مهارت محور با هدف پرهیز از حافظه محوری ، افزایش نشاط و شوق یادگیری ، توسعه یادگیری مادام العمر و کاهش استرس مخرب ناشی از تکالیف سنتی ، کاهش وزن کیف دانش آموزان و تقویت مهارتهای زندگی به کاهش اختلال کمک می کند باید به کودکان دارای اختلال یادگیری اطمینان دهیم که خنگ و تنبل نیستند. آنها افراد باهوشی هستند که در یادگیری مشکل دارند زیرا ذهن آنها کلمات یا اطلاعات را به گونه دیگری پردازش میکند. صحبت با فرزندتان در مورد معلولیتی که درک کاملی از آن ندارید، آسان نیست . آگاه باشید. مهم است که صادق و خوشبین باشید. به فرزندتان توضیح دهید که او با یادگیری مشکل دارد اما میتواند یاد بگیرد. روی استعدادها و نقاط قوت فرزند خود متمرکز شویدکلیدواژه ها
دانش آموزان ، تکالیف عملکردی ، اختلالات یادگیریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.