جایگاه نقش معلم در تربیت اجتماعی و جامعه پذیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0721
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 133
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کارشناسی علوم تربیتیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کارشناسی حسابداریاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
دیپلم تربیت بدنیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
چکیده
مساله تربیت و نظارت اجتماعی ، هدایت و راهنمایی دیگران با اصول نیکو ( معرفت )و آگاهاندن و کنترل اعضای جامعه در برابر امور منهیه (منکر) از شروط نخستین برای داشتن یک جامعه سالم و مورد تایید است .مقصد ما در تربیت پرورش افرادی است که در حال آینده بتوانند برای رشد خود اقدامی کرده و برای جامعه بشری مفید باشند جسم و جانشان سالم و رفتار و عملکردشان انسانی باشد. پژوهشگران و محققین برتر در رشته علوم تربیتی در طول سالیان متوالی سعی بر این داشته اند که مطالعات گسترده ای بر روی تربیت اجتماعی و زیر مجموعه های پژوهشی آن داشته باشند . به طور قطع به یقین باید گفت که این موضوع و پرداختن و وجوه مختلف و جنبه های گوناگون تحقیقاتی در این رابطه می تواند راهگشای دقیقی در رابطه با علم آموزان عرصه علوم تربیتی باشد. به جرئت می توان گفت که تربیت اجتماعی یکی از اساسی ترین مسائلی است که می توان در علوم تربیتی به آن پرداخت و همچنین در این رابطه موضوع مهمی که جای بحث دارد موضوع شیوه تربیتی نوجوانان است . پرداختن به این موضوع می تواند راهبرد های آموزشی غیر قابل وصفی را در اختیار پژوهشگران قرار دهد.کلیدواژه ها
تربیت اجتماعی ، معلم ، مدرسه ، جامعهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.