ادغام فناوری و هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0400
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 127
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آمنه سنگین استادی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی

مریم شهیدی متفکر

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد رشت

رویا سردارشهرکی

کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه آزاد

عادل بک زاده درمشکانلو

کارشناسی ارشد کودکان استثنایی علوم و تحقیقات تهران

زهرا شاداب

کارشناسی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه تربیت معلم شهید شرافت

چکیده

ادغام فناوری و هوش مصنوعی در یادگیری دانش آموزان یکی از جذابترین و در عین حال چالش برانگیزترین حوزههای تحقیقاتی در عرصه آموزش و پرورش است . این فرآیند، که به دیجیتالیزه کردن محتوای آموزشی و استفاده از سیستم های هوشمند برای تسهیل فرآیند یادگیری اشاره دارد، پتانسیل تحول بنیادین در نحوه ارائه آموزش و یادگیری دانش آموزان را دارد.فناوری و هوش مصنوعی در یادگیری به استفاده از ابزارها، پلتفرمها، الگوریتم ها و سیستم های مبتنی بر کامپیوتر برای تسهیل و بهبود فرآیند یادگیری اشاره دارد. این تکنولوژی ها می توانند به صورت شخصی سازی شده نیازهای یادگیری هر دانش آموز را برآورده سازند و از طریق دادههای تجربی ، بینش های عمیق تری در مورد فرآیند یادگیری فراهم آورند.. در این میان، هوش مصنوعی با ارائه راهکارهای نوین ، امکان بهبود قابل توجه ای در تدوین و مدیریت پایگاهها فراهم آورده است . هوش مصنوعی نقش مهمی در تحول و بهبود فرآیندهای مرتبط با تدوین و مدیریت پایگاهها ایفا می کند. از خودکارسازی ورود دادهها گرفته تا تحلیل پیشرفته و پیش بینی روندها، فناوری های مبتنی بر AI امکانات جدیدی را برای سازمانها فراهم آوردهاند. در عصر دیجیتال، هوش مصنوعی (AI) نقش فزایندهای در تحول بخش های مختلف از جمله آموزش و پرورش دارد.ادغام فناوری و هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری دانش آموزان می تواند تحولی بنیادین در نحوه ارائه آموزش ایجاد کند. با این حال، برای به حداکثر رساندن مزایا و کاهش چالش ها، لازم است که سیاست گذاران، معلمان، و توسعه دهندگان به طور مشترک برای ایجاد زیرساخت های مورد نیاز و تضمین دسترسی عادلانه و امن به این فناوری ها تلاش کنند.

کلیدواژه ها

ادغام، فناوری ، هوش مصنوعی ،یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.