بررسی چگونگی تاثیر گذاری عامل بازدارنده لکنت زبان در فرایند تکلم وپیشرفت کودکان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0191
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 130
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی ، آموزگار پایه دوم، هرمزگان، قشم
کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار پایه اول، هرمزگان، بندرعباس
چکیده
لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که باعث می شود فرد هنگام صحبت کردن بی اختیار برخی از صداها، هجاها یا کلمات را تکرار یا بیان آنها را قطع یا طولانی کند. در واقع وی می داند که چه چیزی می خواهد بگوید اما به سختی می تواند کلمات را بیان کند. ممکن است به نظر برسد که کلمات گیر کردهاند یا بارها و بارها تکرار شوند.لکنت زبان به عنوان یک اختلال گفتاری ممکن است در افرادی رخ دهد که دارای مشکل در تنظیم و کنترل حرکات گفتاری خود هستند. این مشکل ممکن است به صورت تکرار و یا انقطاع کلمات، تاخیر در آغاز گفتار، تغییر در سرعت گفتار، تغییر در طول یا نحوه تلفظ کلمات، استفاده از کلمات جایگزین و یا اضافه کردن صداهای غیرضروری به گفتار ظاهر شود. بیش از ۷۰ میلیون نفر در سراسر جهان درگیر این اختلال هستند. تقریبا ۵ تا ۱۰ درصد کودکان در مقطعی از زندگی خود دچار لکنت زبان می شوند و معمولا در عرض چند ماه یا چند سال مشکل آنها برطرف می شود. مداخله زودهنگام می تواند به کودکان در غلبه بر لکنت زبان کمک زیادی کند. اصلی ترین روش درمان لکنت زبان، گفتار درمانی است . گفتار درمانی در کودکان شامل یادگیری و فعالیت هایی است که به بهبود علائم لکنت زبان کمک می کند تا زمانی که کاملا از بین بروند. فعالیت ها و تکنیک های گفتار درمانی به نوع علائم و شدت لکنت بستگی دارد.کلیدواژه ها
زبان،لکنت ،کودکان،بازدارنده،تکلممقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در افزایش کیفیت آموزش در سیستم آموزش عالی
- مروری بر مدلهای بهرهوری پژوهشی و ارائه یک مدل مفهومی با رویکرد ارزیابی عملکرد در دانشگاههای علوم پزشکی
- بهره وری پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ دیدگاه ها و چالشها
- بررسی تاثیر بحرانهای اقتصادی بر سلامت روانی جامعه
- تاثیر آموزش مجازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی استان فارس
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.