بررسی عوامل مرتبط با میزان رضایت شغلی آموزگاران در شهرستان فلاورجان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
مدرسه هاتف
چکیده
امروزه بدون داشتن یک شغل ، زندگی میسر نیست و هر فردی نیازمند داشتن یک شغل است تا بتواند به سازمانی وابسته شده و در جامعه جایگاهی داشته باشد. صرفنظر از اینکه شغل افراد چه باشد : آنان نسبت به آن احساسات ارزیابی دارند. آنان از برخی وجوه کار خود یا خوششان می آید و یا بدشان ونسبت به مطلوبیت آنچه که انجام می دهند نظری کلی دارند. رسیدن به نگرش رضایت از کار در بین کارکنان یک سازمان علاوه بر فراهم کردن زمینه های ارضاء روحی و معنوی افراد( نه فقط ابزاری برای ارضاء سایر نیازها) و میدان ندادن به احساسات نا مطلوب در حین کار، (همچوی احساس بدبختی ، محرومیت ، مورد احجاف واقع شدن و (… موجبات افزایش کارایی و بهده وری را فراهم سازد. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی میزان رضایت شغلی آموزگاران و تعیین عوامل اجتماعی -اقتصادی مرتبط می باشد. روش تحقیق ، پیمایشی بوده و ابزار اندازه گیری ، پرسشنامه بسته پاسخ می باشد. جامعه آماری این پژوهش ، آموزگاران شهر فلاورجان در سال ۱۴۰۲، به تعداد ۱۸۱ نفر بوده است که از این تعداد، ۱۰۰ نفر با استفاده از فرمولکوکران و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه نهایی انتخاب شده اند. پس ازجمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات لازم توسط نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . جهت آزمونفرضیه های پژوهش به تناسب سطوح سنجش متغیر ها، از آزمونهای t، ضریب همبستگی r پیرسون، تحلیل واریانس و رگرسیون استفاده شده است .یافته ها نشان می دهد که در مجموع، رضایت شغلی آموزگاران در حد متوسط می باشد.همچنین ، بین متغیرهای احساس محرومیت ، بیگانگی از کار، امنیت شغلی و رضایت شغلی رابطه معنی داری وجود دارد. سایر نتایج این که ، بر اساس تحلیل رگرسیونی ، مقدار ضریب تعیین اصلاح شده به میزان ۳۹ درصد، نشان می دهد که متغیرهای احساس امنیت شغلی ، بیگانگی از کار و احساس محرومیت نسبی توانسته اند، ۳۹/۰ تغییرات متغیر وابسته رضایت شغلی را تبیین نمایند.کلیدواژه ها
رضایت شغلی ،احساس محرومیت نسبی ، بیگانگی از کار و امنیت شغلیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.