بررسی رفتار زینتر شدن، رئولوژی و ژل شدن کامپوزیت های آلومینا- زیرکونیا ریخته گری ژلی شده

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: پنجمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن ریخته گری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMES05_367
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1039
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر بهاالدین بیگی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه شهید باهنر کرما

مرتضی زندرحیمی

دانشیار، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه شهید باهنر کرمان

حسین برتراصفهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه علم و صنعت ایرا

چکیده

در این پژوهش سعی به تولید قطعات کامپوزیت آلومینا-زیرکونیایی به روش ریخته گری ژلی شده و نهایتا تلاش به بررسی اثر پارامترهایی همچون درصد و ترکیب مواد پلیمری و دمای تفجوشی بر استحکام و ریز ساختار محصولات نهایی شده است. نتایج حاصل حاکی از افزایش استحکام خام و کاهش استحکام نهایی نمونه های ریخته گری ژلی شده با افزایش درصد مواد پلیمری بود. همچنین استفاده از اتصال دهنده عرضی در غلظت ثابت مونومر باعث افزایش استحکام خام قطعات تولیدی گردید. مطالعات ریزساختاری و اندازه گیری دانسیته نسبی نمونه ها حاکی از افزایش دانسیته نسبی و استحکام نهایی آنها به ازاء افزایش دمای تفجوشی بوده است.

کلیدواژه ها

ریخته گری ژلی، محلول منومری، کامپوزیت آلومینا-زیرکونیا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.