موقعیت اقتصادی هنر و چالش های آن
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی گردشگری،فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: TCACONF13_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 159
نویسندگان
چکیده
موقعیت اقتصادی هنر و چالش های آن از چه زمانی وارد زندگی انسان ها شد؟ انسان موجودی متفکراست که همواره در تلاش بوده تا روند زندگ ی را برای خود آسان تر کند. در عین حال، بشر همیشه بهدنبال راهی بوده تا از آن طریق بتواند به پرسش های بی شمار خود پاسخ دهد. این عوامل، بزرگ ترینانگیزه بشر برای به وجود آوردن تکنولوژی بوده است. فناوری نوین را در اصل می توان ادامه فناوری هایپیشینی دانست که آرای هها و اصلاحات جدیدی را در اختیار بشر قرار می دهند تا زندگی او را بهبودبخشند. به عبارت دیگر، اصطلاح فن آوری اقتصادی هنر را می توان به پیشرفت های انجام شده ونوآوری های ارائه شده در حوزه های مختلف اقتصاد اطلاق کرد. ظهور هر یک از تکنولوژی های تحولآفرین، علاوه بر اثرگذاری بر علوم مختلف، حذف برخی مشاغل و اضافه شدن تعدادی فرصت های شغلیدیگر را به دنبال دارد. فناوری اطلاعات و ارتباطات در امر آموزش تسهیلات متعددی ایجاد کرد که مهمترین آنها سهولت استفاده و فراهم ساختن امکان همکاری استادان و هنر آموزان با یکد یگر است پارادایمهای نوین آموزش این امکان را برای یادگیرنده فراهم می کند که با استفاده از دریافت شخصی خودمطالب را بیاموزد و ذهن منفعل و همگرایی خویش را به سمت ذهنی فعال واگرا هدایت کند بنابراینتفکر اقتصادی در یادگیری افزایش می یابد به علاوه یادگیرنده م ی آموزد که چگونه دیگران تعامل داشتهباشد این تعامل مهارت های ی ادگ یری را افزایش می دهد با استفاده از بسترهای گسترده ای که نقشوکارکرد فناوری های نوین درهمه ابعاد زندگی بشر ایجاد کرده است آموزش هنر را از روش استادمحوری خارج کرد روش های پویا تری به تدریس آن پرداخت با استفاده ازتسهیلات و روش هایی کهمحیط های مبتنی بر فاوا برای آموزش ایجاد می کنند موقعیت اقتصادی هنر و چالش های آن را میتوان با استفاده از امکانات موجود در این محیط ها بررسی کرد به این منظور فرایند آموزش را به سهبخش عمده طراحی اجرا و ارزشیابی تقسیم می کنیمکلیدواژه ها
موقعیت اقتصادی، هنر، چالش های آنمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.