بررسی نژادپرستی و تبعیض نژادی در دوران نبوی پیامبر اکرم ( از زمان ولادت تا وفات پیامبر )

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان، ادبیات، فرهنگ و تاریخ
  • کد COI اختصاصی: LLCSCONF18_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 358
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیل قربانی دهنوی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش آلهیات دانشگاه فرهنیگان شهیدان پاکنژاد یزد

علی رستمی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش آلهیات دانشگاه فرهنیگان شهیدان پاکنژاد یزد

سیدمنصور امامی میبدی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه آموزش معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان یزد

چکیده

نژادپرستی یکی از مباحثی می باشد که از دیربارز تا کنون مورد بحث قرار گرفته است و اطلاع گرفتن از آن باعث می شود که افرادی کهدر این مورد این مبحث به دنبال تحقیق بوده و در این زمینه مشکلاتی را دارند به خوبی پاسخ دهند . این گزارش و تحقیق در واقع به بیانمعنای اصلی نژادپرستی پرداخته و بینندگان این مقاله را با سیر معنایی این مفهوم آشنا کرده و قصد بر این را دارد که سیر تاریخچه ای اینمفهوم را از دوران نبوی پیامبر اکرم از زمان ولادت تا وفات ایشان را مورد بحث قرار دهد . در کنار این بررسی به دنبال علت و عواملمخالفت اسلام با این مفهوم می باشید و سعی بر این دارد که با احادیثی که از پیامبر و همچنین آیاتی که از قران ارائه میدهد نظر اسلام وقران را در این مورد ذکر کند .همچنین سیر تحولاتی که در مکه و مدینه اتفاق افتاده است و ارتباط آن ها با تبعیعض نژادی و اتفاقاتی که برای حاکمان آن زمان و مردمآن ها پیش امده است البته نیز در حضور پیامبر اکرم با دید قرانی و حدیثی نیز مورد بحث قرار گرفته است .این گزارش تحقیقی نیز به دنبال این می باشد تا بیننده را تبیعض نژادی های دوران پیامبر اکرم و مبارزاتی که پیامبر با آن انجام داده است تاآن را از ان جامعه برچیده کند نیز بررسی شده است و نظر قران نیز با هر یک از این بیانات در دنباله قرار گرفته است .

کلیدواژه ها

نژادپرستی ، تبعیض نژادی ، پیامبر اکرم ، دوران نبوی ، قرآن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.