بررسی آسیب پذیری های TrustZone ARM

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT22_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 347
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدجواد موسوی حسینی

دانشجو ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه های کامپیوتری، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

علیرضا فرجی

دانشجو ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه های کامپیوتری، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

چکیده

آسیب پذیری امنیتی پردازنده هایی که از معماری کورتکس کمپانی آرم استفاده می کنند دستگاه های زیادی راتحت تاثیر قرار خواهد داد. این معماری اغلب در دستگاه های همراه مورد استفاده قرار گرفته است. مشکلاتامنیتی مرتبط با حافظه میلیون ها سی پی یو ی تولید کمپانی اینتل را تحت تاثیر قرار داده است. کمپانی ARMنیز تایید کرده که تعداد بسیاری از سی پی یو هایی که از معماری کورتکس ( Cortex ) استفاده می کنند ازآسیب پذیری های امنیتی رنج می برند. معماری کورتکس در طیف وسیعی از دستگاه های اندرویدی ودستگاه هایی که از سیستم عامل IOS Apple استفاده می کنند استفاده شده است. ما در این مقاله ابتدا بهمعرفی TrustZone پرداخته و سپس در ادامه به بررسی آسیب پذیری های آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

آسیب پذیری، امنیت، آرم، معماری، کورتکس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.