بررسی جو سازمانی و امنیت شغلی زنان شاغل در شهرداری ساری ( مطالعه مورد :شهرداری مرکزی ساری )

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF08_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 55
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر خرم فر

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مدیریت تحول، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

دانیال رحیمی فرح آبادی

کارشناسی مهندسی برق قدرت ، دانشگاه آزاد اسلامی ساری

علی گرجی کرسامی

دانشجوی دکتری جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران، دانشگاه خوارزمی تهران،ایران،تهران

حسن بخشیان فرح آبادی

کارشناسی ارشد مدیریت مدیریت بازرگانی گرایش بین الملل موسسه آموزش عالی ادیب ساری

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی جو سازمانی و امنیت شغلی زنان شاغل در شهرداری ساری (مطالعه مورد شهرداری مرکزی ساری ) انجام پذیرفت . روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری را ۱۹۱ نفر از زنان شاغل در شهرداری مرکزی ساری تشکیل داده اند. براساس جدول نمونه گیری استاندارد مورگان(۱۹۷۰) ۱۲۳ نفربه عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای دسترسی به نمونه دراین تحقیق ازروش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است . ابزار مورد نظر درتحقیق حاضر پرسشنامه جو سازمانی هالپین کرافت و پرسشنامه محقق ساخته امنیت شغلی کارکنان بوده است . آلفای کرانباخ برای پرسشنامه پرسشنامه جو سازمانی هالپین کرافت برابر با ۸۵/۰ و برای پرسشنامه امنیت شغلی کارکنان ۸۲ /۰ بوده است . به منظورآزمون فرضیات تحقیق ازآزمون آماری پارامتریک ضریب همبستگی پیرسون، وآزمون رگرسیون چند متغیره استفاده شده است . یافته های تحقیق بیانگر آن است بین جو سازمانی و مولفه های آن مانند ( مولفه روحیه گروهی ، مولفه های مزاحمت ، مولفه علاقمندی ، مولفه صمیمیت ، ملاحظه گری ، مولفه فاصله گیری ، مولفه نفوذ و پویایی ) و امنیت شغلی زنان شاغل در شهرداری ساری رابطه معنا داری وجود دارد. نتایج حاصل از رگرسیون چند متغیره نشان داد مولفه های فاصله گیری ، روحیه گروهی و نفوذ و پویایی به ترتیب بیشترین تاثیر گذاری و مولفه های صمیمیت ، علاقه مندی ، و مزاحمت به ترتیب کمترین تاثیر گذاری را دارند.

کلیدواژه ها

زنان، جو سازمانی ، امنیت شغلی ، زنان شاغل و.....

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.