بررسی فرآیند طراحی ساختمان های مسکونی انرژی صفر و سازگار با محیط زیست با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مهندسی عمران، معماری، شهرسازی با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: ACUSCONF08_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 195
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی تهران
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
چکیده
در قرن اخیر با گرم شدن سطح زمین، مصرف سوخت های فسیلی به نگرانی جهانی تبدیل شده است. فشارهای بین المللی از طریق توافق نامه های جهانی مانند توافق اخیر پاریس در سال ۲۰۱۵، دولت ها را موظف به اخذ تصمیم های خاص برای محیط زیست با هدف کاهش دما تا بیش از ۲ درجه سانتی گراد ایجاب کرده است. جمعیت و اقتصاد رو به رشد، موجب افزایش تقاضای ساخت وساز ساختمانها و به دنبال آن تاثیر بسیاری بر شرایط محیطزیست، اقتصاد و اجتماعی و بهداشتی در جامعه دارد. ازآنجا که اکثر کاربران حدود % ۹۰ از زمان خود را در این ساختمانها صرف میکنند (Shaikh,۲۰۱۴)، بنابراین ساختمانها به سطحی از راحتی حرارتی برای ساکنان خود نیازمندند که این مقدار شامل %۳۰ از کل تقاضای انرژی است ( .(CCIA, ۲۰۱۰ ساختمانهای زیستاقلیمی می بایست بهگونهای طراحی شوند که در آن برای رسیدن به شرایط آسایش حرارتی، آکوستیک و نورانی، با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی، استفاده از اصول و مصالح بومی هر منطقه، برای پایداری ساختمان با در تعامل محیط اطرافش باشند Vissilia) ، .(۲۰۰۹ فراگیر شدن دستگاه های غیرفعال و یا استراتژیهای واکنشهای آبوهوایی، راه اصلی برای ساختمانها برای دستیابی به صرفه جویی انرژی است، به ویژه برای ساختمانهای مسکونی. این مقاله در جهت درک گسترده تر از انرژی صفر، روند طراحی ساختمان های صفر انرژی و اهمیت و فوریت آن با توجه به تعهدات جهانی برای کاهش تاثیر در ساخت و ساز ارائه شده است.کلیدواژه ها
ساختمان های انرژی صفر، محیط زیست، بهنیه سازی مصرف انرژی.مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.