بررسی تحلیلی- تطبیقی نحوه ی گذران اوقات فراغت دانش آموزان مقطع متوسطه ایران و ژاپن
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، وکالت و علوم اجتماعی در افق ایران ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: LSPCONF05_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 200
نویسندگان
استادیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران, ایران
دانش آموخته ی کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی تهران, ایران
چکیده
اوقات فراغت از آنجا که پیامدهای فرهنگی، اخلاقی، روانی، اجتماعی و سیاسی مهمی را در بین نوجوانان وجوانان بدنبال دارد از اهمیت خاصی برخوردار بوده، اگر در این ایام توان بالقوه آن ها در یک مسیر صحیحهدایت شود و به تمایلات و خواسته های مشروع آن ها پاسخی مناسب داده شود، دنیای آن ها به خوبی ها و شادی ها و بالندگی ها، خلاقیت و نوآوری مبدل می شود و رشد و اعتلای شخصیت و شکوفایی استعدادهای آن ها را در پی خواهد داشت. هدف از تحقیق حاضر، بررسی تحلیلی- تطبیقی نحوه گذران اوقات فراغت دانش آموزان مقطع متوسطه ایران و ژاپن بوده، این پژوهش یک پیمایش تطبیقی بوده و اطلاعات موردنیاز آن برای پاسخ گویی به پرسشها از طریق اسناد و مدارک کتابخانه ای و گزارش های تحقیقی و جستجودر شبکه جهانی اینترنتی و سایتهای آموزشی کشورهای مورد تحقیق گردآوری شده است و الگوی مورداستفاده در این زمینه الگوی جرج زی اف برودی لهستانی می باشد. که چهار مرحله توصیف، تفسیر، همجواریومقایسه را در مطالعات تطبیقی مشخص می کندفرهنگ استفاده ی مطلوب از اوقات فراغت باید در بین قشرهای مختلف جامعه ، به ویژه نوجوانان و جوانان نهادینه شود. ایجاد و فعال سازی کتابخانه های مساجد ، استفاده از کتابخانه های مدارس در فصل تابستان و تقویت و توسعه ی فعالیت مطالعاتی، کتابخوانی و تحقیقوپژوهش. تشویق جوانان به فراگیری هنر ، حرفه و صنعتی که والدین آنان بدان مشغول اند.کلیدواژه ها
اوقات فراغت , آموزش, ایران , دانش آموزان مقطع متوسطه, ژاپنمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.