بررسی معماری ،پروتکل ها و اجزای ساختار اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع
  • کد COI اختصاصی: NCAEC05_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدکاظم بشکنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بارگانی،آموزش عالی حکیم نظامی قوچان

چکیده

اینترنت اشیاء (Internet of Things) در معنای کلی ، به اتصال وسایل (به جز وسایلی مثل کامپیوتر و گوشی هوشمند) به اینترنت گفته می شود. اتومبیل ، وسایل آشپزخانه و حتی نمایشگر ضربان قلب هم می توانند به اینترنت اشیاء متصل شوند. هر چه دامنه ی اینترنت اشیاء در چند سال آینده گسترده تر شود، وسایل و اشیاء بیشتری به این لیست اضافه خواهند شد. اینترنت اشیاء اصطلاحی است برای توصیف دنیایی که درآن اشیا قادر خواهند بود با اتصال به اینترنت یا به کمکابزارهای ارتباطی با سایر اشیا تعامل داشته باشند و اطلاعات خود را با هم و یا با انسانها به اشتراک بگذارند و کلاسجدیدی از قابلیت ها، برنامه های کاربردی و سرویس ها را ارائه دهند.دنیایی که درآن تمامی اشیاء و دستگاه های نامتجانس قابلیت آدرس دهی و در نتیجه قابلیت کنترل پذیری دارند. هدف ابر (اینترنت ) اشیاء به عنوان چهارمین انقلاب صنعتی توانمندسازی اشیاء برای اتصال در هر زمان و در هر مکانی ، با هر چیزی و هر شخصی است که از هر مسیر یا شبکه و خدمتی به صورت ایده آل استفاده می کند. این فناوری جدید به حضور نافذ محیطی توجه دارد و جهانی که به شکل واقعی ، دیجیتال و مجازی است و به سمت شکل گیری محیط های هوشمند، همگرا می شوند. این فناوری در حوزههای مختلف نظیر انرژی ، حمل و نقل و سلامت مورد بهره برداری قرار می گیرد.این مقاله به بررسی کامل اینترنت اشیاء و پروتکل های آن می پردازد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، معماری اینترنت ،پروتکل ،ساختار اینترنت اشیاء.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.