شیرین سازی گازها با استفاده از واکنش های آمین و تأثیرات پارامترهای مختلف در این فرایند
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
- کد COI اختصاصی: PROCESS01_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3136
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،گروه مهندسی شیمی،ماهشهر،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
چکیده
شیرین کردن گازهای اسیدی مانند سولفید هیدورژن و دی اکسید کربن از فرآیندهای اصلی در پالایش گاز می باشد. رایج ترین و مهمترین روشی که در صنعت برای جدا کردن سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن از جریان گاز مورد استفاده قرار می گیرد روش جذب همراه با واکنش های شیمایی بوده که با استفاده از حلال های آلکانل آمین، از مشتقات آلی آمونیاک که دارای خاصیت بازی و حلالیت آلی خوبی بوده انجام می شود.آلکانول آمین های آبی مانند MEA، DEA، MDEA و DGA از حلال های مرسوم این فرآیند می باشند. در مقاله ی پیش رو شیرین سازی گازها با استفاده از فرایند های آمین مورد مطالعه قرار گرفت وپارامترهای مختلف موثر بر این فرایندها بررسی شد و در ادامه با مقایسه ای که بین فرایند های مختلف آمینی انجام شد این نتیجه حاصل شد که حلال DGA، با توجه به فاکتورهای موثر بر اقتصاد فرآیندهای تصفیه گاز برتری های محسوسی نسبت به دیگر حلال های مرسوم دارا می باشد. ، این حلال آمین نوع اول است ، به همین علت نرخ جذب آن بالااست و به علت اینکه مشکل خورندگی و دو فازی شدن در غلظتهای بالا را ندارد، میتواند تا درصدهای وزنی ۷۰ % مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین نرخ حلال در گردش آن بهمراتب پایینتر و در نتیجه مصرف بخار آن نیز پایینتراستکلیدواژه ها
شیرین سازی ،مونواتانول آمین ،دی گلیلول آمین ،دی اتانول آمین ، تری اتانل آمینمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.