تاثیر سن در فراگیری زبان انگلیسی توسط دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 239
نویسندگان
دانشجوی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی سیستان و بلوچستان، ایران.
چکیده
هدف این تحقیق بررسی تاثیر سن در فراگیری زبان انگلیسی توسط دانش آموزان می باشد. روش این تحقیق مروری (کتابخانه ای ) می باشد. دنیای جدید، نیاز به روشهای آموزشی جدید دارد. دانش آموزان امروز، با روشهای معلم محور ارتباط نمی گیرند و به همین دلیل مدرسان زبان انگلیسی باید شیوههای آموزشی خود را تغییر دهند. از جمله علل افت دانش آموزان در درس زبان انگلیسی این است که آنها نمی توانند با روشهای آموزشی ارتباط برقرار کنند. به خصوص در دوره متوسطه اول که برای نخستین بار درس زبان انگلیسی به مفاد درسی اضافه می شود. آموزش رایگان زبان انگلیسی در مدارس از پایه هفتم تا دوازدهم به صورت پیوسته به یکدیگر صورت می گیرد. به همین دلیل ، یکی از علل افت دانش آموزان در درس زبان انگلیسی این است ۱ که نکات لازم را در پایه های قبلی به خوبی نیاموخته اند. بهتر است معلمان پایه های بالاتر از هفتم ، پیش از شروع تدریس محتواهای جدید، با یادآوری نکات قدیمی و برگزاری آزمون آغازین ، اطمینان حاصل کنند که دانش آموزان نکات پایه های پیشین را به خوبی آموخته اند. این کار، تاثیر عمیقی بر یادگیری بهتر خواهد داشت . هر چه کودک زودتر شروع به یادگیری زبان دوم کند، به دلایل زیادی بهتر است . برخی از محققان می گویند که مهارت های یادگیری زبان دوم در سن ۶ الی ۷ سالگی یا قبل از آن به اوج خود می رسد.کلیدواژه ها
سن ، فراگیری ، زبان انگلیسی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.