بررسی علل مفید بودن استفاده از فناوری در آموزش دانش آموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 139
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله روشن علی

کارشناسی روان شناسی دانشگاه پیام نور ساری ،ساری ،ایران

محمدعلی عموزادخلیلی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری،ساری ایران

امیرحسین کلبادی نژاد

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری،ساری ایران

امیر نصرتی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری،ساری ایران

چکیده

در این مقاله به بررسی دقیق و علمی علل مفید بودن استفاده از فناوری در آموزش دانش آموزان ابتدایی پرداخته ایم . با توجه به پیشرفت های چشمگیر در عرصه های فناوری و ارتباطات، استفاده از این ابزارها در محیط های آموزشی از اهمیت ویژهای برخوردار شده است . مطالعات نشان دادهاند که فناوری می تواند تاثیرات مثبتی بر فرایند یادگیری دانش آموزان در سطوح ابتدایی داشته باشد، از جمله افزایش تعامل و مشارکت ، بهبود دسترسی به منابع آموزشی ، و ارتقاء فرصت های یادگیری متنوع.یکی از علل اصلی مفید بودن فناوری در آموزش، توانایی آن در تحریک و جلب توجه دانش آموزان است . فناوری های جدید مانند تبلت ها، نرم افزارهای تعاملی وبرنامه های کاربردی آموزشی به شیوههایی سرگرم کننده و جذاب، مطالب درسی را ارائه می دهند که این امر منجر به افزایش میزان تعامل دانش آموزان با محتوای درسی و تقویت مهارتهای یادگیری آنها می شود.علاوه بر این ، فناوری امکان دسترسی آسانوفوری به یک طیف وسیع از منابع را فراهم می آورد. دانش آموزان می توانند از دادهها و اطلاعات به روز، ویدئوها، نرمافزارها، و دیگر ابزارهای دیجیتالی برای بهبود فهم خود و توسعه مهارتهای تحلیلی استفاده کنند. این دسترسی گسترده به منابع مختلف ، یادگیری را فراتر از کتابهای درسی سنتی برده و دیدگاههای جدیدی را به دانش آموزان ارائه می دهد.فناوری همچنین توانایی دانش آموزان را برای یادگیری در شرایط مختلف ، بدون محدودیت زمانی و مکانی ، بهبود می بخشد. این امکانات از طریق پلتفرمهای یادگیری آنلاین و ابزارهای مشارکتی که اجازه می دهند دانش آموزان و معلمان به طور موثری ارتباط برقرار کنند، میسر می شود. برنامه های آموزشی مجازی ، کلاسهای آنلاین ، و فعالیت های گروهی آنلاین به عنوان بخشی از محیط های یادگیری نوین ، به دانش آموزان کمک می کنند تا مهارتهای کار تیمی و ارتباطی خود را تقویت کنند.

کلیدواژه ها

فناوری ،آموزش،تکنولوژی ،ابتدایی ،دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.