بررسی اهمیت توسعه محتوای دیجیتال برای آموزش شیمی و نقش فناوری در فرایند یاددهی و یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ثمین سربوزی حسین آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی، دانشگاه تربت حیدریه

فاطمه پاکیزه سناجردی

فارغ التحصیل کارشناسی آموزش شیمی، دانشگاه فرهنگیان شهید هاشمی نژاد مشهد

زهرا کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی، دانشگاه تربت حیدریه

راحیل رحیمی

فارغ التحصیل کارشناسی آموزش شیمی، دانشگاه فرهنگیان شهید هاشمی نژاد مشهد

چکیده

فناوری و نقش آن در فرایند یاددهی و یادگیری امروزه دیگر موضوع جدید و اعجاب برانگیز نیست . پیشرفت بسیار زیاد فناوری و نقش هوش مصنوعی و تکنولوژی در آموزش دانش آموزان، امروزه به میزانی مورد توجه قرار گرفته است که در جهان مدارسی هوشمند و فوق العاده مدرن وجود دارند که مشغول آموزش به دانش آموزان هستند. در دنیای مدرن، تولید محتوا و به کارگیری فناوری های نوین در آموزش شیمی ، تحولی اساسی در نحوه یادگیری و تدریس این علم ایجاد کرده است . استفاده از ابزارهای دیجیتالی و فناوری اطلاعات و ارتباطات، امکان دسترسی به منابع آموزشی متنوع و جذاب را فراهم آورده و به دانش آموزان اجازه می دهد تا مفاهیم شیمی را به شکلی عمیق تر و کاربردی تر درک کنند. نوآوری در تولید محتوا و ادغام آن با فناوری های جدید، تجربه ی یادگیری را شخصی سازی کرده و به دانش آموزان اجازه می دهد تا با سرعت و سبک خود پیشرفت کنند. این رویکرد، نه تنها به بهبود فرآیند یادگیری کمک می کند، بلکه زمینه ساز پرورش نسلی از دانش آموزان است که مهارتهای لازم برای مواجهه با چالش های علمی و فناوری آینده را دارا هستند. بنابراین ، توجه به تولید محتوا و فناوری در آموزش شیمی ، اهمیت بیشتری به توسعه و به کارگیری استراتژی های نوین آموزشی در این حوزه می بخشد و بر لزوم سرمایه گذاری در این زمینه تاکید می ورزد.

کلیدواژه ها

محتوای دیجیتال، آموزش شیمی ، فناوری ، فرایند یاددهی و یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.