بررسی و تحلیل سیر تاریخی فسلفه آموزش و پرورش در ایران از دیرباز تا اکنون
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_1005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 184
نویسندگان
کارشناسی ارشد تاریخ فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور میاندوآب
چکیده
آموزش و پرورش و مطالعه تاریخچه ی آن، می تواند اطلاعات جذابی از سیرتاریخی آموزش در یک کشور را برای علاقمندان به ارمغان آورد. تعلیم و تربیت دو واژه ای هستند که نمی توان به سادگی از کنار آنها عبور کرد. این دو واژه به تنهایی می توانند مسیرو غایت یک نظام، یک کشور و یک تمدن را مشخص سازند. توسعه انسانی رکن اصلی توسعه پایدار است و باید برای ارتقای کیفیت آموزش در کشور تلاش شود. وظیفه آموزش و پرورش در جامعه شناخت و حل نیازهای فکری جوانان است . تعلیم و تزکیه نفس وآموزش فلسفه معانی زندگی به نسل های آینده از مهمترین وظایف معلمان است . در جامعه ای که علم و دانایی ، محور توانمندی وتوسعه جوامع بشری باشد ارتقای کیفی آموزش و تربیت نسلی پرسشگر و خلاق امری ضروری است .توسعه کمی و کیفی آموزش،۱توسعه مشارکت عمومی ، ارتقای سلامت و بهسازی منابع انسانی از مهمترین اولویت های کاری آموزش و پرورش می باشد. آموزشوپرورش زمینه ساز رشد فکری و اخلاقی انسان های یک جامعه پویا است . آموزش و پرورش، تنها راه کمال انسان به سوی سعادتوخوشبختی است . اهمیت نقش آموزش و پرورش در تربیت نیروهای متخصص ، دانشمند و آشنا به علوم جدید بسیار حائز اهمیت است اگر ما بخواهیم بمانیم و کرامت داشته باشیم و آلت دست دیگران نشویم ، هیچ راهی نداریم جز اینکه از علوم تجربی ، تکنولوژی ودستاوردهای مثبت تمدن بشری استفاده کنیم یکی از وظایف مهم نظام آموزش و پرورش کشور تربیت انسان است . مطالعه حاضر با بررسی منباع موجود در خصوص مبحث ارائه شده، قصد دارد به بررسی و تحلیل سیر تاریخی فسلفه آموزش و پرروش در ایران از دیرباز تا اکنون بپردازد.کلیدواژه ها
فلسفه ی آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت در ایران، سیر تاریخی آموزشمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.