بررسی تاثیر راهبردهای مداخله ای مبتنی بر فیدبک بر کاهش اختلال یادگیری توسط مشاورین مدارس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0718
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماریه خسروی

دانشجوی کارشناسی پیوسته مشاوره و راهنمایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید صدوقی کرمانشاه ، ایران.

حدیث ناصری

دانشجوی کارشناسی پیوسته مشاوره و راهنمایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید صدوقی کرمانشاه ، ایران.

چکیده

اختلال یادگیری یکی از مسائل مهم و پراهمیت است که می تواند تاثیر بسزایی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته باشد. این اختلال می تواند باعث کاهش اعتماد به نفس ، افسردگی و عقدههای روانی شود و باعث مشکلات اجتماعی و شخصیتی نیز گردد. دراین راستا، راهبردهای مداخله ای مبتنی بر فیدبک می تواند به عنوان یک ابزار موثر برای کاهش این اختلال و افزایش عملکردتحصیلی دانش آموزان مورد استفاده قرار گیرد. مشاورین مدارس نقش بسیار مهمی در ارتقای سلامت روانی و تحصیلی دانش آموزاندارند. آنها با بررسی و تحلیل وضعیت هر دانش آموز، می توانند راهبردهای مناسب برای مداخله و کاهش اختلال یادگیری را ارائه کنند. از جمله راهبردهای مداخله ای مبتنی بر فیدبک می توان به ارائه بازخورد مثبت و سازنده به دانش آموزان، ارائه راهنمایی های عملی و کاربردی برای بهبود مهارتهای تحصیلی ، ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانش آموزان اشاره کرد. در نظامهای آموزشی در مورد تعلیم و تربیت ، موضوع اخلاق در تعلیم و تربیت و در نتیجه قضاوت عادلانه در مورد میزان کسب شایستگی های دانش آموزانخواهد بود. معلم باید جامعه شناس باشد که با شناخت مقتضیات زمان، دانش آموز را برای ورود به جامعه آماده کند. باید روانشناسباشد که با درک نیازهای روحی و مسایل روانی ، دانش آموز را به عنوان فردی از نظر روح و روان، سالم تحویل اجتماع دهد و معلم با انسانی سروکله میزند که از قضا در دوران رشد و تغییر و تحول است . معلم باید به مثابه مردم شناسی که در قلمرو ناشناخته ای پا میگذارد، وارد دنیای کودک و نوجوان شود و آداب و رسوم کودکی و اقتضائات این دوران را بشناسد. در آزمونها و ارزشیابی های فضای مدرسه ، به دلیل ماهیت آن، یعنی کمتر بودن مراقبت ها و کنترلها احتمال بروز رفتارهای غیراخلاقی بسیار بیشتر است .

کلیدواژه ها

آموزش ،اختلالات ، دانش آموزان ، معلم ، مشاوره .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.