بررسی تاثیر استفاده از ربات ها، هوش مصنوعی و واقعیت های افزوده در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0710
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 165
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید علوی درزم

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه ارومیه. ارومیه. ایران.

حامد غلامی قولنجی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه تبریز. تبریز. ایران.

علی حسین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد ارومیه. ارومیه. ایران.

حمیدرضا نجف زاده چونقرالوی یگان

فارغ التحصیل کارشناسی آموزش فیزیک دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه امینی تبریز. تبریز. ایران.

چکیده

امروزه با پیشرفت روزافزون فناوری ، استفاده از رباتها، هوش مصنوعی و واقعیت های افزوده در آموزش و پرورش به عنوان یک رویکرد نوین جهت بهبود کیفیت و اثربخشی آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است . استفاده از این فناوری ها می تواند به تعمیق مفاهیم آموزشی و ایجاد تجربه آموزشی بی نظیر کمک کرده و در نتیجه بهبود عملکرد و یادگیری دانش آموزان منجرشود. رباتها، به عنوان وسیله ای قدرتمند در آموزش، می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا مفاهیم پیچیده را به شیوهای سادهو جذاب فهمیده و یاد بگیرند. همچنین ، استفاده از هوش مصنوعی در آموزش می تواند به تطابق فردی با نیازهای دانش آموزانکمک کند و فرصتی برای یادگیری های فردی و کارآمد فراهم نماید. همچنین ، واقعیت های افزوده به عنوان روشی نوین درآموزش و پرورش، می تواند به نقل وانتقال اطلاعات و تجربیات بهتر و بهبود تفاهم و یادگیری دانش آموزان کمک کند. با توجه به اینکه استفاده از رباتها، هوش مصنوعی و واقعیت های افزوده در آموزش و پرورش بر توانایی های فرهنگی ، اجتماعی ، ذهنی وحتی فیزیکی افراد تاثیر مثبتی دارد، این روشها می توانند بهبود قابل ملاحظه ای در کیفیت و اثربخشی آموزش و پرورش به ارمغان بیاورند. بنابراین ، پیشنهاد می شود که مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد تا امکانات و امکانات این فناوری ها درحوزه آموزش و پرورش به شکل بهینه تر واقع شود.

کلیدواژه ها

آموزش، پرورش، ربات، هوش مصنوعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.