چگونه کیفیت آموزش و یادگیری عروض در دانش آموزان پایه دوازدهم ادبی ۶ مدرسه معین امین ناحیه ۴ اصفهان را ارتقا دادم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 165
نویسندگان
دبیر آموزش و پرورش ناحیه ۴، اصفهان، ایران
چکیده
درس فنون در میان درسهای رشته ادبیات از اهمیت بسیاری برخوردار است و یادگیری و تسلط بر آن موجب پیشرفت درزمینه های دیگر ادبی ، از جمله خوانش صحیح اشعار و درنتیجه فهم بهتر آن می شود. این پژوهش ابتدا با تشخیص مشکلات زیربنایی دانش آموزان و سپس رفع این موانع برای یادگیری عروض همراه بود. اکثر دانش آموزان برای تشخیص علائم هجایی ، وقت زیادی صرفمی کردند و در نگاه نخست قادر به تشخیص نشانه ها نبودند؛ اکثر دانش آموزان برای تشخیص علائم هجایی ، وقت زیادی صرف می کردندو در نگاه نخست قادر به تشخیص نشانه ها نبودند؛ همچنین هنگام تقطیع کلمات در شعر، نشانه های هجایی را اشتباه می نویسند و درنتیجه در هجابندی دچار مشکل می شوند؛ بنابراین روشهای به کارگرفته شده شامل : استفاده از اشعار ضبط شده در سایت گنجور برای ارتقاء سطح خوانش صحیح متن ، قرار دادن افاعیل طبقه بندی شده و اوزان همسان و ناهمسان در اختیار دانش آموز، انتخاب اشعاری بااوزان ساده و کشیدن هجاهای آن به صورت ذهنی در فضا بود که در این پژوهش به آن پرداخته شده است .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.