بررسی رابطه بین ادراک محیط اموزشی و سبک های اسنادی با نقش واسطه گری پایستگی تحصیلی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی حسابداری
کارشناسی الهیات
کارشناسی علوم تربیتی
چکیده
ادراک محیط آموزشی می تواند به فرد احساس هویت و تعلق به محیط آموزشی را القا کند. وقتی که یک فرد احساسمی کند بخشی از محیط آموزشی است و با آن همدلی دارد، احتمال بیشتری برای پایستگی تحصیلی و ادامه تحصیل در آن محیط وجود دارد. ادراک محیط آموزشی می تواند به فرد حس تفاعل و تعامل با محیط آموزشی و دیگر افرادرا القا کند. وقتی که یک فرد احساس می کند در محیط آموزشی قادر به تفاعل و همکاری با دیگران است و محیط آموزشی به او این امکان را می دهد، احتمال بیشتری برای پایستگی تحصیلی و رشد و پیشرفت وجود دارد. ادراکمحیط آموزشی می تواند به فرد احساس قابلیت دسترسی و نیازهایش را برآورده کرد. وقتی که یک فرد محیط آموزشی را به عنوان مکانی در دسترس و قابل دسترس برای به دست آوردن منابع آموزشی و تسهیلات مرتبط با تحصیل درکمی کند، احتمال بیشتری برای پایستگی تحصیلی وجود دارد. همچنین ، پایستگی تحصیلی تحت تاثیر عوامل دیگری نیز قرار می گیرد که ممکن است مستقل از ادراک محیط آموزشی باشند. این عوامل شامل عوامل شخصی ماننداستعداد و علاقه به یادگیری ، رفتارهای محیطی مانند حمایت خانواده و انتظارات اجتماعی ، و شرایط خارجی مانندمشکلات مالی و فرصت های شغلی می شوند. اما ادراک محیط آموزشی می تواند تاثیر قابل توجهی بر پایستگی تحصیلی داشته باشد. به طور کلی ، ادراک محیط آموزشی می تواند نقش مهمی در پایستگی تحصیلی افراد ایفا کند. اگر فردمحیط آموزشی را به عنوان یک محیط محرک، پشتیباندهنده و جذاب درک کند، احتمال بیشتری برای حفظ تعهدتحصیلی و ادامه تحصیل در آن محیط وجود دارد.. از این رو و با توجه به مطالب بیان شده در این پژوهش سعی بران شده است تا این پرسش پاسخ داده شود که ایا بین ادارک محیط اموزشی با سبک های اسنادی با میانجی گری پایستگی تحصیلی در دانش اموزان مقطع متوسطه شهرستان کوثر رابطه وجود دارد؟کلیدواژه ها
ادراک محیط اموزشی ، سبک های اسنادی ، پایستگی تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.