بررسی ویژگی های کارآفرینی در دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی (مطالعه موردی دانشگاه علمی کاربردی واحد سازمان منطقه ویژه عسلویه)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری
- کد COI اختصاصی: NCRT02_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1755
نویسندگان
کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی
دانشجوی دکترای جامعه شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، ایران
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام
چکیده
این پژوهش بمنظور بررسی چگونگی ویژگی های کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی در عسلویه انجام گرفته است. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی و همبستگی بوده است. به همین منظور نمونه ی آماری 410 نفری از بین کلیه ی دانشجویان با روش نمونه گیری طبقه بندی شده از گروه های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی انتخاب شد. ابزار پژوهش پرسشنامه 30 سوالی محقق ساخته در مقیاس لیکرت بود که با توجه به ویژگی های نیاز به موفقیت، مرکز کنترل درونی، خلاقیت، تمایل به مخاطره پذیری و نیاز به استقلال تهیه شد. نتایج پژوهش نشان داد که میانگین روحیه ی کارآفرینی به طور کلی و نیز همه ی مؤلفه ها به جز مؤلفه ی مخاطره پذیری بالاتر از حد میانگین است. همچنین بین میانگین گروههای آموزشی در همه ی مؤلفه ها به جز خلاقیت تفاوت وجود دارد و میانگین های دانشجویان زن و مرد اگر چه در روحیه ی کارآفرینی، نیاز به موفقیت و نیاز به استقلال تفاوت نشان داد، اما در مؤلفه های مرکز کنترل درونی، خلاقیت و تمایل به مخاطره پذیری تفاوت معنی دار نداشتند. افزون بر این، بین پیشرفت تحصیلی و روحیه ی کارآفرینی و مؤلفه های آن به جز خلاقیت همبستگی مثبت بدست آمد، ولی بین میانگین دانشجویان مقطع کارشناسی و کاردانی به جز در مؤلفه های نیاز به استقلال، تمایل به مخاطره پذیری و نیاز به موفقیت در سایر مؤلفه ها تفاوتی مشاهده نشد.کلیدواژه ها
کارآفرینی، دانشجویان، ویژگی های کارآفرینی، روحیه ی کارآفرینی، مخاطره پذیریمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.