ارتباطات و همکاری های مشترک دانشگاه و صنعت
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری
- کد COI اختصاصی: NCRT02_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1496
نویسندگان
کارشناسی ارشد، رشته مدیریت دولتی، دانشکده تحصیلات تکمیلی، دانشگاه آ
چکیده
دانشگاه و صنعت از مهم ترین و اثرگذارترین نهادها در توسعه اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و پیشرفت های اقتصادی و تکنولوژیکی جامعه می باشند. نقش دانشگاه و صنعت در مدیریت دانش مکمل یکدیگر می باشد. اهمیت در ارتباط میان علم و تکنولوژی، ادغام علم و صنعت، ظهور صنایع بر مبنای علم، استفاده از علم به عنوان روش هایی برای بوجود آوردن مزیت های رقابتی در بخشی از شرکت ها و نیز جهانی سازی اقتصاد و بین المللی سازی تکنولوژی، برخی از دلایلی هستند که ارتباطات مشترک میان شرکت ها و سازمان های آموزشی را توجیه می کنند. در این مقاله سعی شده است تا به برخی از ارتباطات و همکاری های دانشگاه و صنعت در جهت توسعه و پیشرفت جامعه و همچنین ارضای نیازهای بالقوه هر دو دانشگاه ها و صنایع و نقش دولت در این میان پرداخته شود. در آغاز به دانشگاه و صنعت و برخی از تعاملات آن ها پرداخته شده است و در ادامه همکاری های مشترک آن ها که شامل: مرکز رشد (انکوباتور)، فن بازار، تجاری سازی تحقیقات، پارک علم و فن آوری، سمینارها، کنفرانس ها، همایش ها و نمایشگاه ها، تبادل کارکنان و اعضای هیأت علمی، شرکت های مشتق از دانشگاه و در حال تکوین، قراردادهای تحقیق و توسعه و تحقیقات مشترک و اعطای مدرک معتبر به کار تحقیقاتی دانشجویان و اساتید می شود، مورد اشاره و توضیح قرار گرفته و سپس، به یافته های این تحقیق اشاره های کوتاه شده است و نهایتاً بحث و نتیجه گیری شده و پیشنهاداتی ارائه گردید.کلیدواژه ها
دانشگاه، صنعت، همکاری های مشترک، ارتباطاتمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.