بررسی قانونی جرایم اطفال و نوجوانان با بومی سازی نظریه کنترل اجتماعی تراویز هیرشی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، علوم اجتماعی و حقوق
- کد COI اختصاصی: EMC02_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 444
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه میبد
کارشناسی ارشد دانشگاه میبد
چکیده
کنترل اجتماعی روشی است که می تواند فرد را وادار به تطبیق خود با فرهنگ جامعه کند در این نظریه انسان را موجودی منحرف تلقی می کند و به دنبال چرایی عدم ارتکاب جرم است و هرآنچه الگوهای پیوند اجتماعی متعارف مانند زناشویی ، دوستی و شغل بیشتر باشد احتمال بزهکاری شخص کمتر است ، همچنین در این نظریه توجه به عوامل فردی و محیطی کنترل کننده ارتکاب جرم از اهمیت خاصی برخوردار است . به موجب نظریه کنترل اجتماعی افزایش جرایم ریشه در فقدان خودکنترلی دارد و در صورتی که پلیس باطن یا وجدان درونی در فرایند تربیت و آموزش و پرورش و جامعه پذیری خوب نهادینه نشود احتمال بزهکاری افزایش می یابد. در مقاله حاضر با روش تحلیلی- توصیفی با هدف بررسی علت های وقوع جرم از نظر انواع کنترل اجتماعی اطفال و نوجوانان ضمن ارائه راهکار های صحیح جهت جلوگیری از بزهکاری این گروه سنی و تبیین انواع کنترل اجتماعی اقدام به بومی گزینی نظریه جامعه شناس آمریکایی اقای تراویز هیرشی) Travis Hirschi ( به عناصر مد نظر ایشان پرداخته است و مثال هایی مشابه با عناصر تشکیل دهنده کنترل اجتماعی تبیین گردیده است. و سپس مقرره های قانونی فعلی در این خصوص مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.کلیدواژه ها
کنترل اجتماعی ، بومی سازی ، تراویز هیرشیمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.