سیستم توصیه کننده اخبار مروری بر پیشرفت ها، چالش ها و فرصت های اخیر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی سراسری فناوری های نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: SENACONF12_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 151
نویسندگان
موسسه عالی جهاد دانشگاهی استان خوزستان، اهواز
استادیار ، مرکز تحقیقا ت فناو ری اطلاعات در امور سلامت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
چکیده
امروزه شهروندان اخبار را از طریق شبکه های مجازی دنبال می نمایند؛ بعنوان مثال، از طریق وب سایت های خبری، روزنامه موردعلاقه خود را مطالعه و یا با استفاده از موتورهای جستجوگر به سایت های مورد نظر هدایت می شوند. با این حال، فراوانی اطلاعات خبریکه روزانه و بصورت آنلاین از طریق کانالهای مختلف منتشر میشود، میتواند چالشی را برای خوانندگان به وجود آورده تا موضوعی که بهآن علاقه داشته را پیدا نمایند .هدف سیستم های پیشنهاد دهنده خبر (NRS) ارائه اخبار پیشنهادی به کاربران با استفاده از روش های خاص می باشد. در دو دههگذشته رو شهای فنی مختلفی برا ی ساخت چنین سیستم هایی پیشنهاد شده است. در این پژوهش، آخرین روش های طراحی و ارزیابیسامانه های توصیه گر اخبار را در ده سال گذشته مورد بررسی قرار داده ایم. یکی از اهداف اصلی این کار، تحلیل چالش های سامانه توصیهاخبار بوده و نشان می دهد که کدام یک از حوزه ها هنوز نیاز به کار بیشتری دارند. علاوه بر این، در مقایسه با تحقیقات قبلی، این مقالهبه طور خاص به بحث در مورد سوالات رو ششناسی و عملکرد آکادمیک پرداخته و با ارزیابی و مقایسه رویکردهای مختلف توصیه اخبار،الگوریتمی را براساس معیارهای دقت پیشنهاد می دهد.کلیدواژه ها
اخبار، سیستم های توصیه گر، رفتار کاربران، یادگیری عمیقمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.