شناسایی تاثیر شاخص های تاثیرپذیری مناقصات از پذیرش عمکرد سامانه تدارکات الکترونیکی شرکت های دولتی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ENGTCONF07_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 123
نویسندگان
کارمند شرکت برق منطقه ای خراسان، مشهد
چکیده
امروزه بسیاری از کشورها با طراحی و تغییر ساختارها و پیاده سازی یک سیستم تامین و تدارکات الکترونیکی کارآمد، توانسته اند فساد اداری را به میزان قابل توجهی در امور کارپردازی دولتی خود بکاهند. به همین منظور سامانه تدارکات الکترونیکی دولت جهت سهولت و شفاف سازی معاملات ارگانها و دستگاه های دولتی و نیمه دولتی از سال ۱۳۸۸ به صورت یک طرح ملی در ایران تاسیس گردید. این سامانه در دولت یازدهم بسیار نقش پررنگ و مهمی یافت و از سال ۱۳۹۰ تمام سازمان ها ملزم به اجرای این طرح شدند. سامانه مناقصه الکترونیکی دولت به صورت سیستمی و به منظور برگزاری مناقصه ، مزایده و خرید در دستگاه های اجرایی طراحی گردیده است . هدف از این تحقیق بررسی تاثیرپذیری مناقصات از پذیرش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت می باشد. در این پژوهش سعی شده است با توجه به تحقیقات گذشته و تجربیات بدست آمده در شرکت برق منطقه ای خراسان در خصوص تاثیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و مزایای استفاده آن منطبق با نیازهای دستگاه های نظارت مورد پژوهش و بررسی قرار بگیرد. یافته ها حاکی از آن است استفاده از این سامانه باعث صرفه جویی در هزینه برگزاری مناقصه و هزینه های مزایده، صرفه جویی در خرید، افزایش تولیدات داخلی ، کنترل قاچاق، توسعه عدالت ، ایجاد بازار رقابتی ، مبارزه با فساد، کسری بودجه ، کمک به تحقق بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد و همچنین باعث ایجاد محیطی جهت سیاست گذاری، اجرای سیاست و ارائه خدمات می شود.کلیدواژه ها
مناقصات، تدارکات الکترونیکی ، صرفه جویی ، عملکردمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.