پژوهش ها و نظریه ها پیرامون حسابداری عمومی : مروری بر پیشینه پژوهش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ENGTCONF07_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 236
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابرسی دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابرسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابرسی دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
این پژوهش در پی مرور منابع پژوهشی پیرامون موضوع حسابداری عمومی و نظریه های مورد استفاده با ارجاع به مقالات منتشر شده در چهار نشریه شاخص بین المللی بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ است . رویکرد مبتنی بر پیشینه پژوهش به همراه دو مرحله مهم در تحلیل روندها در پژوهش حسابداری عمومی استفاده شده است . اولا، نشریاتی که به عنوان منابع داده و اطلاعات در نظر گرفته شده اند، شامل چهار نشریه مطرح بین المللی بوده که پژوهش های بخش عمومی را منتشر می کنند. ثانیا، مقالات به سه حوزه شامل حسابداری مالی ، حسابداری مدیریت و حسابرسی تقسیم می شوند. سپس یک روش ساختارمند جهت تحلیل مقالات مرتبط و شناسایی شده استفاده شده است . مطابق نتایج ، مقالاتی که در چهار نشریه اصلی بین المللی منتشرشدهاند، به طور مشخص در مورد حسابداری عمومی بحث نکرده اند. تا کنون، مقالات معدودی پیرامون حسابداری عمومی منتشر شده اند. از میان چهار نشریه ، مقالات معدودی در حوزه گزارشهای عمومی منتشرشدهاند. ده نظریه شناخته شده پیرامون چگونگی استفاده از پژوهش های حسابداری عمومی مورد بحث قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
حسابداری عمومی ، پیشینه پژوهش ، حسابداری مالی ، حسابداری مدیریت ، حسابرسی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.