اقدام پژوهی :چگونه توانستم با تغییر روش تدریس و استفاده از روش های فعال تدریس ، میزان علاقه ، مشارکت و پیشرفت دانش آموزان کلاس دهم انسانی را در درس زبان انگلیسی افزایش دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_467
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 304
نویسندگان
کارشناسی آموزش زبان انگلیسی ، دبیر ، هرمزگان ، رودان
چکیده
اقدام پژوهی حاضر با عنوان » چگونه توانستم باتغییر روش تدریس و استفاده از روش های فعال تدریس ، میزان علاقه ، مشارکت و پیشرفت دانش آموزان پایه دهم انسانی را به درس زبان انگلیسی افزایش دهم ؟« درنمونه آماری ۴۳ دانش آموز، در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم حضرت خدیجه (س) واقع درشهرستان رودان-بخش رودخانه درسال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ انجام گرفت . پس از چند جلسه حضور درکلاس، با مشکلاتی مانند بی علاقگی ، کم توجهی و عدم مشارکت دانش آموزان در فعالیت ها و مباحثی که نیاز به مشارکت دانش آموزان داشت ، مواجه شدم. جهت بررسی بیشتر این مشکل و یافتن راه حل ، به جمع آوری اطلاعات از طریق مشاهده رفتاردانش آموزان، مصاحبه با مدیر، معلمان، یرخی از اولیا دانش آموزان و خوددانش آموزان و به بررسی منابع علمی پرداختم . باتوجه به شواهد و اطلاعات به دست آمده و نیز مطالعه روش های تدریس و منابع اطلاعاتی دراین زمینه ، به راهکارهایی نظیر استفاده از روش های فعال تدریس رسیدم. پس از اجرای راهکارها، شواهد بدست آمده حاکی از آن بود که میزان علاقه دانش آموزان به درس زبان انگلیسی افزایش یافته ، دانش آموزان در طول تدریس مشارکت بالایی دارند و میزان پیشرفت و یادگیری آن ها نیزافزایش یافته است .کلیدواژه ها
درس زبان انگلیسی ، روش تدریس فعال، مشارکت ، علاقه ، انگیزهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.