بررسی عوامل موثر بر بهبود استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 78
نویسندگان
کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه پردیس شهید مدرس سنندج ، مدیر آموزگار ، کردستان شهرستان دیواندره
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد زنجان ، راهبر آموزشی ، کردستان شهرستان بیجار
چکیده
در قرن بیست و یکم با پیشرفت های چشمگیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، تلاش انسان ها بایستی در جهت افزایش روزافزون دانش کاری باشد. امروزه یکی از مهم ترین شاخصه های توسعه ی هر کشور به عنوان میزان تولید، توزیع و مصرف اطلاعات در آن تعیین می گردد چرا که فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان ابزار توانمندساز اندیشه و در امتداد فکر انسان ها، هر لحظه در حال تولید و توزیع اطلاعات است ، از این رو به نظر می رسد رسالت اصلی نظام آموزشی ، تعلیم و تربیت انسانی است که بتواند با توجه به اطلاعاتی که هر لحظه در دست دارد بهترین انتخاب را انجام داده و در هجوم حجم حیران کننده ی اطلاعات بر هویت خود حاکم بماند. در عصر اطلاعات دانایی رمز بقا محسوب شده و به همین لحاظ تک تک عناصر جامعه باید مجهز به دانش روز باشند. بنابراین با پیشرفت علم و فناوری ، استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش امری اجتناب ناپذیر است . وجود شبکه های ارتباطی بسیار گسترده مانند اینترنت و ابزار و امکانات آموزشی پیشرفته ، روش های آموزش را متحول ساخته است . پس می توان چنین استنباط کرد که توسعه ی فناوری اطلاعات برای کمک به همگانی کردن امر تعلیم و تربیت ، به وجود آوردن فرصت های آموزشی برای اقشار مختلف جامعه ، رفع نابرابری های آموزشی و تکمیل برنامه های نهادهای در راس آموزش مانند آموزش و پرورش بسیار ضروری می باشد.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، فناوی اطلاعات، پیشرفت آموزشی ، شبکه های ارتباطیمقالات مرتبط جدید
- ضرورت بهره گیری از روش پرورش خلاقیت شش کلاه تفکر دوبونو ادوراد در آموزش طراحی معماری آینده نگر
- درآمدی بر شناخت فرصت ها و چالش های ادغام تفکر طراحی در آموزش عالی
- آموزش معماری علیه پرورش معمار! (اصلاح و آینده پژوهی در آموزش معماری ایران)
- تاثیرات هوش مصنوعی مولد بر آینده ارتباطات تصویری
- یکپارچه سازی هوش مصنوعی در آموزش عالی: رویکردها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.