چگونه توانستم مشکل عدم تمرکز دانش آموز ناشی از کم خوابی را کاهش دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF08_0801
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 75
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید بهشتی مشهد،گرایش آموزش ابتدایی
دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید بهشتی مشهد،گرایش آموزش ابتدایی
دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید بهشتی مشهد،گرایش آموزش ابتدایی
چکیده
زمینه : امروزه دانش آموزان زیادی در سراسر جهان و ایران از مشکل عدم تمرکز در کلاس درس رنج می برند، این عدم تمرکز باعث کاهش سطح یادگیری دانش آموزان شده و می تواند اثرات مخربی بر روی قدرت یادگیری دانش آموزان داشته باشد. هدف: این پژوهش با هدف بررسی عوامل موثر بر قدرت تمرکز دانش آموزان و ارائه راهکار برای افزایش تمرکز انجام شده است . روش: این پژوهش ، کیفی ، کاربردی، اقدام پژوهی ، عملی می باشد،برای تشخیص عدم تمرکز دانش آموزان از مصاحبه نیمه ساختار یافته با والدین و معلم دانش آموزان و همچنین مشاهده بالینی استفاده شده است ، همچنین در این پژوهش از تکنیک سه سویه سازی به منظور سنجش روایی تاییدی و برای پایایی از روش موازی سازی با شباهت ۷۴ درصدی در پاسخ های متخصصان به مصاحبه تحلیلی رفتاری مربوطه استفاده شده است . یافته ها:در این پژوهش دو راهکار انجام بازیهای فکری و مرتب کردن اشیا و موارد دیگر در ۱۶جلسه به مدت ۲۰ دقیقه بر روی دانش آموز اجرا شده و دانش آموز بعد از ۱۶ جلسه به وضعیت مناسب تری نسبت به قبل در تمرکز رسیده است . نتیجه گیری: از این رو به معلمان ابتدایی پیشنهاد می شود که برای افزایش سطح تمرکز دانش آموزان و بالا بردن بهره وری کلاس می توانند از دو راهکار انجام بازیهای فکری و مرتب کردن اشیا و موارد دیگر استفاده کنند، به پژوهشگران گرامی نیز پیشنهاد می شود که در صورت امکان راهکارهای خواندن داستانهای کوتاه و پرسیدن سوال در مورد داستان و راهکار مجسمه سازی را که در قسمت امکان سنجی قابل اجرا نبودند انجام دهند و نتیجه آن را گزارش دهند.کلیدواژه ها
عدم تمرکز، آموزش ابتدایی ، اقدام پژوهیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.