بررسی تطبیقی داوری الکترونیکی در نظامهای حقوقی ایران و انگلستان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوریهای نوین در علوم انسانی، مدیریت و بازاریابی ایران
- کد COI اختصاصی: BPCONF06_331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 122
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک
چکیده
داوری آنلاین از جمله سازوکارهای حل اختلاف می باشد که در دهه اخیر به رشد و بالندگی خود رسیده است هر چند در بسیاری از کشورها از این سیستم به خوبی استفاده نمی شود ولی در برخی مناطق جهان از جمله اتحادیه اروپا و آمریکا این شیوه حل و فصل اختلافات روز به روز افزایش یافته است با این حال تفاوت های زیادی میان اصول حاکم بر رسیدگی های اینترنتی و شیوه سنتی داوری وجود ندارد زیرا سازو کارهای حل اختلاف براساس شیوه غیرقضایی مهمترین اصلی است که در داوری آنلاین نیز چهارچوب آن رعایت می شود از طرف دیگر در داوری آنلاین باید اصول حاکم بر رسیدگی عادلانه نیز رعایت شود که در غیر این صورت روند داوری با چالش های بسیاری مواجه می شود .انتخاب داوران، رسیدگی و فرایند داوری با توجه به قابلیت های محیط اینترنتی از این طریق انجام می شود که در اثر این قابلیت اینترنت اقدامات صورت گرفته با سرعت بیشتری انجام می گردد. در هر حال ابلاغ الکترونیک ،انتخاب داوران از طریق اینترنت ، فرایند رسیدگی و .... موجب می شود که سرعت و سهولت در انجام داوری ویژگی های منحصر به فرد این نوع داوری را بیش از پیش مشخص کند که علاقه بسیاری از طرفین اختلاف به استفاده از این شیوه رو به افزایش باشد .کلیدواژه ها
داوری الکترونیکی ،آنلاین ، اینترنت ، اجرای احکاممقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.