تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوریهای نوین در علوم انسانی، مدیریت و بازاریابی ایران
  • کد COI اختصاصی: BPCONF06_193
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر ملکی مراداعلی

کارشناس آموزش دانشکده پزشکی ارومیه -دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی آزاد سلماس

لیلا غلام پورعلمداری

آموزگار ابتدایی ارومیه -دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سلماس

فرشته دیهیم فر

مدیر مدرسه ابتدایی ارومیه -دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سلماس

علی صمدی میاندوآب

هنرآموز ساخت و تولید ارومیه -دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سلماس

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی ” تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی ” با کاربست روش توصیفی - تحلیلی انجام گرفته است . تحول در نظام سلامت بدون شک یکی از بزرگترین و اثرگذارترین اقداماتی است که در هر کشوری می تواند ضامن رشد و توسعه پایدار در آن جامعه گردد، اما دستیابی به این تحول در گرو اعتلای نظام آموزش عالی سلامت است که وظیفه تربیت و تامین منابع انسانی کارآمد را برای اجرای این برنامه بر عهده دارد .در این راستا نقش دانشگاه های علوم پزشکی و دبیرخانه های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بسیار حائز اهمیت می باشد. لذا نکته اساسی در خصوص ”سند تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی ” که یکی از اقدامات موثر دولت یازدهم در حوزه آموزش علوم پزشکی به شمار می رود این است که این سند، برنامه ای ۴ساله است که موفقیت آن در گرو ادامه فعالیت های اجرایی در راستای تحقق بسته های این طرح است و اگرچه همچون هر طرح کلانی این طرح نیز چالش ها و دست اندازهای زیادی را در پیش روی خود دارد و تبعا با انتقاداتی نیز رو به رو است اما امید است با ادامه یافتن فعالیت ها در راستای اجرایی شدن این سند در حوزه دانشگاههای علوم پزشکی گامی در جهت ارتقاء کیفیت و کمیت آموزش در دانشگاهها برداشته شود و آموزش علوم پزشکی در ایران بتواند در راستای تحولات بین المللی آموزش حرکت کند و قله های مرجعیت علمی را با موفقیت طی نماید.

کلیدواژه ها

تغییر، نوآوری, آموزش ،علوم پزشکی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.