تاثیر آمیخته بازاریابی بر فناوری بلاکچین با نقش میانجی سودمندی درک شده
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: فصلنامه ارزش آفرینی در مدیریت کسب و کار، دوره: 4، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_JBME-4-1_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه مدیریت بازرگانی، واحد شهرقدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد شهرقدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد شهرقدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
مدرس دانشگاه، گروه مدیریت بازرگانی، واحد شهرقدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر تاثیر آمیخته بازاریابی بر فناوری بلاکچین با نقش میانجی سودمندی درک شده در مشتریان بانک ملی ایران شهر تهران می باشد. روش پژوهش از نظر هدف، کاربردی و براساس شیوه گردآوری داده ها، توصیفی- پیمایشی از نوع علی است. جامعه آماری این پژوهش تمامی مشتریان بانک ملی ایران در شهر تهران در سال ۱۴۰۲ می باشند، بدین منظور از فرمول کوکران تعداد ۳۸۴ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب که ۴۲۰ پرسشنامه بین مشتریان بانک ملی ایران در شهر تهران به روش تصادفی ساده بین جامعه آماری توزیع و تعداد ۳۹۳ پرسشنامه جمع آوری گردیده است. ابزار گردآوری داده های پژوهش حاضر پرسشنامه است. روایی ابزار پژوهش نیز با انجام تکنیک تحلیل عاملی تاییدی مورد تایید قرار گرفته است. پایایی پرسشنامه پژوهش حاضر با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ مورد سنجش قرار گرفته که به میزان ۸۱۵/۰ بوده است. همچنین جهت تجزیه وتحلیل اطلاعات از روش مدلیابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار Smart-PLS۳ استفاده گردیده است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که حمایت مدیریت ارشد، یکپارچه سازی زنجیره تامین، و قابلیت نوآوری بر فناوری بلاکچین تاثیر معناداری دارد. همچنین ریسک زنجیره تامین بر فناوری بلاکچین اثرگذار نبوده است. در نهایت، نقش آمیخته بازاریابی بر سودمندی درک شده نشان داده شده است. همچنین سودمندی درک شده بر فناوری بلاکچین اثرگذار است.کلیدواژه ها
فناوری بلاکچین, آمیخته بازاریابی, سودمندی درک شده, بانک ملی ایراناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.