حل مشکل کم رویی یکی از دانش آموزان با روش های نوین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_0576
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
چکیده
بسیاری از دانش آموزانی که در مقایسه با هم کلاسی هایشان، در کلاس غیرفعال اند، از نظر آموزشی واجتماعی از رفتار مناسبی برخوردارند، اما نسبت به دیگر دانش آموزان آرام تر بوده ، از انجام کار با دیگرانسرباز می زنند. بعضی از این دانش آموزان به درجات مختلف ، با مشکل خجالتی یا گوشه گیر بودن مواجه اندو عده کمی از آن ها ممکن است به سمت اسکیزوفرنی سوق پیدا کنند. این مقاله حد واسط این دو گروه ازدانش آموزان را مد نظر قرار داده است، دانش آموزانی که عموم ا به عنوان بچه های کمرو )فاقد اعتماد بهنفس و نگران از نظر اجتماعی ( یا گوشه گیر )کسانی که حاضر جواب نیستند، تمایلی به برقراری ارتباطندارند و خیالباف اند( شناخته می شوند. همان طور که می دانیم هر جا که انتظارات اجتماعی جدید و مبهمباشند، درجاتی از خجالت کشیدن ، طبیعی است اما خجالتی بودن وقتی تبدیل به یک مشکل می شود کهصرفا وابسته به موقعیت نبوده، بلکه اختیاری باشد، تا جایی که به فرد برچسب خجالتی زده شود. به ویژه درموقعیتی که فرد این برچسب را پذیرفته ، آن را درونی کند، ممکن است الگوی جامعی از خجالتی بودن در اوایجاد شود و علائم دیگری مثل : عدم اعتماد به نفس در ورود به موقعیت اجتماعی و ناراحتی و سرباز زدن ازظاهر شدن در حضور دیگران ، در وی ظاهر گردد.امسال من هم در کلاس پنجم خودم در آموزشگاه با نمونهای از این دانش آموزان کمرو و خجالتی روبرو شدم. بنابراین تصمیم گرفتم مشکل کم روئی این دانش اموز راحل نمایم .کلیدواژه ها
دانش آموز – کم رو - راهکارهامقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.