تاثیر سوادآموزی بر کارآفرینی در میان بانوان عشایر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_0042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 190
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی
چکیده
آموزش یکی از محورهای توسعه و مدار تحول در جامعه و ابزاری مهم برای رسیدن به توسعه اقتصادی اجتماعی، انسانی کشورها میباشد. سرمایه گذاری در آموزش و سوادآموزی میتواند منجر به افزایش رشد و توسعه گردد. سرمایه گذاری در آموزش و سوادآموزی قابلیتهای نیروی انسانی برای استفاده بهتر از فناوری جدید را تقویت میکند و به این ترتیب راه رشدوتوسعه اقتصادی کشورها را هموار می.کند کاهش هزینه های آموزشی و نادیده گرفتن آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر می تواند از مهمترین عوامل پایین بودن سطح توسعه یافتگی در کشورهای در حال توسعه باشد در این میان آموزش و پرورش معرف مهم ترین نوع سرمایه گذاری انسانی بوده که با ارتقای مهارتها به دانش و توان فنی میتواند زمینه نگرش عمیق تری به ارتقاء تولید باشد. مقوله کارآفرینی به سرعت در حال گسترش است و به ویژه کار آفرینی زنان موضوع خاص و مورد توجه جهان است. کارآفرینی زنان نه تنها سبب کسب منفعت اقتصادی است بلکه منافع اجتماعی و فرهنگی نیز ایجاد مینماید. هدف از انجام پژوهش پیمایشی حاضر بررسی اثر سوادآموزی بر کارآفرینی زنان عشایر بود. بررسیوکاوش نتایج بدست آمده بیانگر این است که سواد آموزی در زندگی روزمره سواد آموزان نقش ایفا کرده و کارکرد سواد موجب افزایش عملکرد افراد در زمینه استفاده هر چه بیشتر از افزایش درآمد شغلی، رعایت بیشتر صرف جویی، ارتقاء مهارتهای شغلی، افزایش تولیدات کشاورزی، بهبود وضعیت خدمات، محرمیت زدایی و ایجاد انگیزه برای تلاش و کوشش شده است.کلیدواژه ها
سوادآموزی، عشایر، کارآفرینی زنان، توسعه اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.